Cum să folosești LinkedIn cu succes – 2 sfaturi

By | August 13, 2015

Dacă aveți cont pe LinkedIn ați observat probabil că în ultimul timp primiți mai multe request-uri de la diverși indivizi. Asta deoarece rețeaua de social business al cărui nume este pronunțat greșit de 90% din români cunoaște acum o creștere pe care o recunosc de la Facebook-ul de acum câțiva ani.

Mie încă îmi place Facebook și găsesc util conținutul de acolo pentru că am avut grijă pe cine am adăugat ca prieten acum 2-3 ani. Același principiu îl aplic și cu LinkedIn. Când primesc un invite mă uit câte conexiuni are individul. Dacă are mai mult de 500 îl consider spam și refuz invitația. Iată ultimele 3 cereri:

BONUS: Ştiu că mulți se tem să caute persoane pe LinkedIn pentru că apoi ceilalți pot vedea cine le-a spionat profilul. Această setare se poate dezactiva, singurul “dezavantaj” fiind că nici tu nu mai poți vedea cine ți-a vizualizat profilul. Vedeți mai jos cum:

Dacă mă întrebați pe mine serviciul este util, ajută foarte mult la personal branding și am avut câteva discuții productive prin intermediul lui. Trebuie doar înțeles și folosit cum trebuie.

The e is silent.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: