Cum se intampla un chef de chef la mine in bloc

By | November 21, 2012

Toti cei care ma cunosc stiu relatia mea cu vecinii. Nu prea scriu despre ei pentru ca automat nu ar fi decat injuraturi. Dar intamplarea asta e amuzanta.

Acum vom vorbi despre cei de deasupra mea, mai precis, cea mai daunatoare specie dintre toti. Un el si o ea, cu o fetita pe la 4-5 ani si un baietel mic care … plange. Deci nu ii stiu varsta, mic oricum.

Haide sa vedem cum se intampla o petrecere la ei (varianta softcore pe care am observat-o aseara).

Se strang toti de pe la orele 5-6. Alte specimene ca si ei, vecini, preteni, matusi, bunici. Nu stiu ce fac pana pe la 9, apoi o iau usor cu muzica. Un preludiu latuaresc, 2-3 tiganesti, hop cu maneaua, un conector, una mai porcoasa asa, hai 2, ceva din cutiuta muzicala dupa (doar merge, nu?),  inca o lautareasca si tot asa. La un momentdat unii se imbata, incep sa bata cu picioarele in podea (tavanul meu), altii mai tipa pe geam la lume. Unii mai raman pe afara si tipa la astia de sus sa le arunce cartela de la intefon. Ma rog, intr-un final se atinge si punctul culminant.

Vine tortul, se canta la multi ani, se striga un mare “Bravooooooooo”, se mananca tortul si se trimite sarbatorita la culcare. Pentru ca da, petrecerea asta cu lautari si manele era a copilei.

Apoi, in functie de gradul de alcool se continua sau nu petrecerea. Uneori se culca 2-3 ore si mai reiau pe la 4-5 dimineata.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: