Cum vi s-a părut Campionatul Mondial? Cum a fost finala?

By | July 16, 2018

Cum vi s-a părut finala dintre Franța și Croația?

Mie mi-a plăcut meciul. Și eu, ca tot universul, țineam cu Croația. Însă trebuie să recunosc că după primul gol, mă așteptam la un anti-joc mai nesimțit din partea Franței. Nu au fost însă așa de multe simulări și trageri de timp, meciul a fost cursiv până la final.

Croații au jucat cu suflet, s-au găsit bine pe teren, însă forța fizică a Franței a făcut diferența. Ultimele două goluri ale francezilor au fost aproape la fel. Un șut sănătos din partea unui jucător apărut cumva din spate. Un fel de seek & destroy. M-am bucurat că Mandzukic și-a reparat “greșeala” din prima repriză, și că Modric a primit balonul de aur. A fost cumva echitabil.

Per total, am fost mulțumit și de Campionatul Mondial. A fost prima ediție cu arbitraj video, care și-a dovedit utilitatea, inclusiv în finală.

Am văzut că mulți s-au plâns că ar fi fost un campionat “ciudat”, în care naționalele de top nu au mișcat mare lucru. Părerea mea este că s-au dus vremurile în care fotbalul era poezie. Acum totul se bazează pe tactică și pe “vitamine”. Mi se pare mai interesant acum, când nu știi la ce să te aștepți.

În concluzie, felicitări doamnelor că ne-au suportat timp de o lună, și să vină Euro 2020 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Cum vi s-a părut Campionatul Mondial? Cum a fost finala?

  1. Marius

    Știai doar că Franța câștigă. Nu-nțeleg bula ta care credea că poate Croația să facă surpriza 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Am zis doar că țineam cu Croația, nu că și credeam că va câștiga 😛

  2. Sorin

    Per total, Campionatul a fost destul de sec, un fotbal de tip “conservă”, mai puțin atractiv, cu excepția cîtorva partide foarte frumoase. Miza a fost mare, dar mai mare era grija fiecărui jucător să nu-și strice freza(!). Finala a fost destul de interesantă, Croația fiind favorita mea: experiența mai mică spunând-și cuvîntul în fața unei echipe a Franței care a avut un joc de nivel de campioană – fără să forțeze prea mult, a jucat mingea doar atît cît a fost nevoie.
    Bravo Franța, Bravo Croația, felicitări tuturor echipelor care s-au prezentat la mondial.
    Pentru mine, cel mai frumos campionat, un eveniment unic în istoria fotbalului, un Spectacol în toată regula, o splendidă nebunie, a fost Campionatul Mondial din Africa de Sud – pasiunea și exuberanța fanilor împingînd normalul dincolo de orice limită ! 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Mie nu mi-a plăcut deloc campionatul din Africa de sud. Uram vuvuzelele alea. Și acum le urăsc! 🙂

  3. petre

    Finala a fost frumoasa. Insa a aratat ca nu cine ataca are si castigul.

    Reply
  4. Petre Petra

    Finala a fost frumoasa pentru ca a continut surpriza (echipa Croatiei – fiind echipa mai putin cotata sa ajunga aici). Dar s-a vazut ca nu echipa care ataca castiga intotdeauna iar norocul este foarte important intotdeauna .

    Reply

Spune-ți și tu părerea: