Cum vi s-a părut la Craft Beer Festival?

By | September 5, 2016

Pentru noi a fost așa și așa. Mă bucur că s-a întâmplat ceva pe pajiștea de la Verde Stop și sper să se întâmple cât mai multe evenimente acolo. Iarbă verde, baloți de paie, atmosfera a fost relaxată, asta mi-a plăcut. Am fost surprins să văzut foarte mulți oameni din toate cercurile sociale la Craft Beer Festival. Totuși, nu toți cei de acolo veniseră pentru că sun fani craft beer, să nu ne amăgim 🙂

Mi se pare totuși că ar fi mers mai multe standuri cu bere. Noi am băut o Terapia Rubin (amber ale), Vertigo de la sârbi (pilsner) și White Stork Original de la bulgari (pale ale). Fiecare cred că a costat 10 lei (2 jetoane), cu mențiunea că cea bulgari la 350 ml a fost la limita decenței în privința cantității. Mie mi-ar fi plăcut să stau mai mult pe lângă standuri și să discut cu oamenii despre beri. Nu am putat face asta din cauză că erau la foc automat. Nu știu, cred că ar trebui dublate standurile ca să fie mai lejer.

terapia craft beer festival

Cu mâncarea au fost mai nasol, au fost doar 4 van-uri cu mâncare, mult prea puțin. Inițial m-am revoltat pe Facebook, văzând că pe pagina evenimentului erau anunțați~ 50 de vendori, dar încurcasem lista cu cea de la Street Food Festival 🙂 Sâmbătă seară erau cozi de 10-15 metri la trei dintre ele.

Am mâncat o pizza bună de la Camionetta (4 jetoane jumătate), pentru că la ei era coada cea mai mică. Chorizo și Prosciutto.

craft-beer-festival-2

A doua zi am veni special ca să mâncăm de la Circus Pub și am mâncat doi burgeri foarte proști. Pur și simplu aveau carne macră în ei. Dacă ei sunt câștigătorii Burgerfest 2016, nu vreau să mai trăiesc pe această planetă. Al meu cred că s-a numit Bao și a scos un “muuu” puternic când l-am mușcat, al lui Alice a fost King Louis, cu trufe și camembert. La ea era mai ok carnea, dar avea atât de multe trufe încât avea gust de ulei de motor combinat cu motorină.

În concluzie, eu sunt încântat că se organizează ceva la fostul Zone Arena. Sunt și mai încântat de ideea unui festival al berii arizanale și mi-ar plăcea să se organizeze și la anul. Dar ar mai trebui niște schimbări ca să fie și mai mișto.

Vouă cum vi s-a părut?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum vi s-a părut la Craft Beer Festival?

Spune-ți și tu părerea: