Curs de prim ajutor

By | December 3, 2011

Ieri am fost la un curs de prim ajutor organizat de asociatia React (salvez.ro) impreuna cu Vodafone. La fata locului, un paramedic de la SMURD ne-a invatat cum se acorda primul ajutor.

Am facut cateva poze, am facut chiar si un video. Ma gandeam sa-l postez ptr. cei interesati de asa ceva. Insa am hotarat sa nu fac asta pana la urma. Pentru ca nu e ceva ce poti invata de pe internet sau de la TV. Si asta am constatat pe pielea mea atunci cand a trebuit sa fac ventilatie unui manechin. Mi s-a explicat ca la carte si cu toate astea n-am reusit din prima.

Ca sa va motivez sa participati va pot da argumentul care m-a convins si pe mine. Nu te gandi ca acorzi primul ajutor unui om de pe strada care a ajuns in situatia asta pentru nu a stiut sa aprecieze viata. Gandeste-te ca poate chiar copilul, nevasta, iubita sau mama ta poate avea nevoie de ajutor. Gandeste-te cum ar fi sa se intample ceva teribil si sa-ti vezi cel mai bun prieten cum sta intins pe jos iar tu astepti sa vina salvarea cu mainile in buzunar.

Mergeti la curs, semntimentul de implinire de dupa nu poate fi descris.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: