Cursuri de antreprenoriat și granturi de 35.000 € pentru românii din diaspora

By | March 15, 2018

Iată o oportunitate foarte bună pentru mult prea mulții mei prieteni care sunt plecați din țară (și nu numai). Proiectul “Ro-Win – Succes în România” oferă 36 de granturi a câte 35.000 de euro pentru antreprenorii din diaspora care vor să-şi deschidă o afacere în țară. Și partea frumoasă este că nu sunt obligați să se întoarcă în România. Pot coordona totul de la distanță, prin intermediul unui partener de aici.

Banii vin de la UE, ca parte a programului de finanțare nerambursabilă Diaspora Start-Up. Deci nu de la statul român prin vreo tâmpenie în stilul Start Up Nation, altfel n-aș fi scris de acest program.

Proiectul are două părți:

O parte de webinarii online, la care poate participa oricine. Vor fi șapte webinarii, despre Tech, Sport, Cultură/Artă, Ecommerce, Fashion și Turism. Chiar vreau să mă uit și eu la cele despre tech, ecommerce și fashion.

O parte de cursuri, realizată de echipa Impact Hub. Teme precum: 1. De la idee la startup; 2. Start-up – primii pași;  3. Management operațional; 4. Marketing și promovare; 5. Managementul financiar; 6. Managementul echipei; 7. Strategia de lansare a afacerii; 8. Sustenabilitate & egalitate de șanse.

La cursuri nu pot participa decât cei care îndeplinesc criteriile de eligibilitate. Primul curs a început deja, ieri, 14 martie, însă este disponibilă înregistrarea. Așa că dacă vă tentează ideea, înscrieți-vă, ca să fiți cât de cât de la început în program.

Sunt 300 de locuri libere, iar la finalul celor trei luni de cursuri, 36 de planuri de afacere vor primi finanțare de 35.000 de euro și mentorat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cursuri de antreprenoriat și granturi de 35.000 € pentru românii din diaspora

Spune-ți și tu părerea: