D-abia așteptam să vină week-end-ul…

By | February 4, 2017

Am fost la toate protestele de până acum. De când erau doar 1.000 de oameni în Piața Universității, și până acum, când suntem, pentru a doua oară, 300.000 oameni în toată țara.

Când am auzit că au adoptat ordonanța, ne-am urcat în mașină și am mers la Guvern. Apoi, fiecare zi din săptămâna a arătat la fel. Ziua la birou, fără să mă pot concentra pe ceea ce am de făcut, apoi fugit acasă, mâncat rapid ceva, îmbrăcat și prezentat în Piața Victoriei la datorie. Întors acasă, scris articol pentru blog, făcut ce mai am de făcut până pe la 2-3 noaptea, iar a doua zi luat totul de la capăt.

În ultima săptămână am întâlnit zeci de prieteni, am citit sute de texte amuzante și am făcut zeci de mii de pași. Am obosit un pic și d-abia așteptam să vină week-end-ul …

Ca să pot ieși din nou în Piața Victoriei. D-abia aștept să ne vedem diseară cu toții, mai mulți ca niciodată!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “D-abia așteptam să vină week-end-ul…

  1. Mihai

    Exact același sentiment il am și eu. Am lipsit aseară și m-am simțit foarte prost. De foarte mult timp așteptam trezirea oamenilor și o reacție în stradă. Pur și simplu cred că oamenii s-au saturat. Ne-a ajuns până în gât rahaturile făcute de politicieni in tara asta. Zilnic fac naveta zeci de km că să ajung la birou, îmi plătesc taxele și respect legea, iar din partea guvernanților aud numai de șmecherii. Eu îmi rup mașina prin drumurile de căcat din țară, stau pe centura Bucureștiului zilnic cel putin o ora la coadă (pe care guvernul vrea să o facă din 2020, nu este o prioritate), în București nici nu mai zic că am învățat toate aleile cu Waze, iar din partea lor auzim numai de șpăgi și furaciuni.
    Sunt sigur că vom reuși să anulăm ordonanțele prin protestul în stradă și sper să ieșim de acum încolo la fiecare derapaj al politicienilor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: