Dacă aveți bilet la Summer Well, nu ratați Night Picnic diseară

By | August 11, 2017

Ultima dată când am ascultat muzică simfonică la iarbă verde a fost pe pajiștea din fața Operei. Ştiu că atunci mi s-a părut că sunetul orchestrei se potrivea mult mai bine cu o seară frumoasă de vară decât orice bass și bumptzi bumptzi auzit involuntar de la vreun club.

Mi-am jurat atunci solemn să repet cât mai des experiența. Şi bineînțeles, ca orice mare angajament, de atunci și până acum n-am mai ajuns să ascult muzică simfonică în aer liber. Nici nu știu dacă s-a mai ținut vreodată acel eveniment de la operă.

Tocmai de aceea d-abia aștept Night Picnic-ul de diseară, de la domeniul Ştirbey. Atmosfera va fi întreținută de Orchestra Simfonică din București, pe care dacă nu ați mers să-i vedeți, poate ați auzit de flash mob-urile de la metrou sau de la aeroportul Otopeni. De fiecare dată se lasă cu aplauze și cu oameni fericiți 🙂

Intrarea se face liber, pe baza biletului de la Summer Well. Pentru transport, vor fi autobuze disponibile începând cu ora 18 la Piața Victoriei (MTR), iar biletul va costa 7 lei dus-întors. Dacă încă nu aveți bilet la festival ar trebui să rezolvați această problemă.

Ca orice eveniment organizat de Orange, ediția de anul trecut mi s-a părut excelentă. E un altfel de festival, unde eu cred că lumea vine pentru relaxare și voie bună, nu neapărat pentru “cei mai … artiști ai momentului“. Pentru noi este primul festival pe anul acesta, așa că d-abia așteptăm!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Dacă aveți bilet la Summer Well, nu ratați Night Picnic diseară

Spune-ți și tu părerea: