Dacă vreți o licență de Bitdefender

By | January 16, 2015

Am uitat să vă spun, dar îmi place foarte mult cum se prezintă Bitdefender în ultima vreme. Cel mai mult îmi place că se mândresc cu originile românești. Iar reclamele sunt foarte tari. Cea de la TV se vede absolut senzațional pe TV-ul UHD de la Samsung. De fiecare dată mă opresc din ceea ce fac și o urmăresc:

[youtube=http://youtu.be/ZOjeJgzdrA8&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Mi-a plăcut și cea imensă din pasajul de la Universitate. A fost o gură de aer proaspăt după trauma cu Mihaela Rădulescu de la Danone. Am găsit zilele trecute un concurs foarte mișto la ei pe pagina de Facebook. Nu știu dacă i se poate spune concurs, din moment ce oricum trimit câte o licență gratis tuturor celor care participă. Dar după cum spuneam, îmi place ideea lui. Bitdefender vă provoacă să găsiți 10 țări în care Bitdefender nu este prezent. Nu o să ghiciți ce se întâmplă după 🙂

Sper doar că se laudă cu ADN-ul românesc și peste hotare. Citisem mai de mult o poveste tristă cu primul antivirus românesc, RAV. Se pare că vânzările mergeau prost până când GECAD i-a schimbat numele din “Romanian Antivirus” în “Reliable Antivirus”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Dacă vreți o licență de Bitdefender

  1. fusionneur

    cel mai varza antivirus 🙂 si in ultima vreme l-au simplificat atat de mult, sa l foloseasca toti fara sa stie ce se intampla in pcul lor. Firewallul in mod special e bataie de joc

    Reply
  2. Mihai

    Am vazut zilele trecute o reclama imensa pe o cladire in constructie (cred ca este in constructie de 5 ani) pe bulevardul Aerogarii la intersectia cu Nicolae Caramfil. Este impresionanta si este binevenita reclama pe acea constructie cu un aspect dezolant.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: