Dacia arată farurile și stopurile pentru Dacia Sandero 2021

By | September 4, 2020

Mai este foarte puțin până la lansarea Dacia Sandero 2021 , Dacia Logan 2021 și a altui model misterios (posibil Dacia Spring). Noile modele se vor lansa pe 7 septembrie, așa că cei de la Dacia au început să dea drumul treptat la mici teasere.

Deocamdată știm cum vor arăta blocurile optice și farurile. Blocurile optice n-arată deloc rău. Sunt mult mai înguste decât la generația actuală și integrează o bandă de LED-uri în formă de Y. Sub faruri a apărut un element de design cu o combinație de plastic și crom (adică tot plastic care imită cromul), ce încadrează proiectoarele de ceață. Capota pare un pic mai ridicată și are nervuri care fac mașina să pară mai sportivă.

faruri dacia sandero 2021Stopurile oferă și ele o semnătură luminoasă în formă de Y, iar modul în care sunt integrate în hayon mă duce mai mult cu gândul la actualul model de Clio (sau vechiul Captur) decât la vechiul Sandero.

stopuri dacia sandero 2021Imaginile sunt extrase din teaserul publicat de dacia pe pagina lor de Facebook.

Ca să fiu sincer, mi se pare că Sandero este destul de similar cu conceptul Dacia Spring, ceea ce nu-i un lucru rău.

dacia spring mașina electricăD-abia aștept să văd următoarele modele și eventual să le comentăm împreună aici 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Dacia arată farurile și stopurile pentru Dacia Sandero 2021

  1. Dragos

    Nervurile din capota au rol de intarire/rezistenta. Pentru ca au subtiat inca putin tabla. Si atunci sunt obligati inginerii la astfel de artificii. Tu ai vazut frumos, eu vad negativ

    Reply

Spune-ți și tu părerea: