Dar oare Moise este de ajuns?

By | January 16, 2020

Toată lumea se concentrează pe motivul pentru care Moise Guran s-a alăturat USR-PLUS, dar parcă nimeni nu se întreabă ce va urma.

Din punctul meu de vedere, bula care îl urmărea pe Moise este oricum similară cu bula votanților USR-PLUS. Cu alte cuvinte, partidul lui Barna și Cioloș nu castigă alegători după această fuziune. Nu cred că stătea nimeni pe gânduri dacă să voteze sau nu cu USR-PLUS, iar după alăturarea lui Moise să zică: “Ok, m-am convins, cu ăștia votez!!”

Sigur, Moise știe să vorbească și va aduce un plus pentru imaginea celor două partide. Dar oare va fi de ajuns pentru a avea rezultate concrete la alegeri?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Dar oare Moise este de ajuns?

  1. Mihai

    Nu știu ce să zic, mă îndoiesc că USR+ are tot atâția alegători pe câți îl urmăreau pe Moise. Dar mai important este că, deși vrei sa votezi cu cineva din USR sau Plus, majoritatea sunt oameni care abia au intrat în politică și nu sunt oameni pe care îi cunoști (de la tv, bineînțeles). Da, ar trebui sa îi cunoști in campania electorală, dar cele câteva săptămâni din campania electorală nu se compara cu ani de prezență la TV, radio și online.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: