A fost confirmată data pentru Black Friday 2020 la eMAG. Ce vreți să cumpărați? :)

By | October 14, 2020

Black Friday 2020 la eMAG a fost confirmat pentru 13 noiembrie. A zecea ediție. Așadar am întrat în postul Black Friday-ului, în care nu mai trebuie să râvnim la nimic din ceea ce înseamnă electronice și gadgeturi.

Eu unul sunt tare curios cum va arăta Black Friday-ul de anul acesta. Nu știu cum să anticipez ce se va întâmpla. Oare vor fi oferte mai bune, având în vedere că vânzările de anul acesta nu au fost grozave? Poate trebuie lichidate mai multe stocuri decât de obicei. Poate cumpărătorii sunt mai reticenți și mai judicioși și vor trebui atrași cu oferte mai agresive.

Sau poate se va întâmplă invers. Pentru că oricum s-a vândut mai totul online în perioada pandemiei, magazinele online o duc deja bine și o vor duce în continuare bine, deci nu vor mai apăsa așa tare pedala de accelerație. Nu știu. Orice este posibil.

Totuși, ce putem ști mai din timp este planul nostru de atac pentru această ediție. Adică ce vrem să ne cumpărăm. Eu mărturisesc că nu mă pot gândi acum la o achiziție mare pe care vreau s-o fac. Bine, nici anul trecut nu aveam nimic în plan și am ajuns să cumpăr un laptop care s-a dovedit o investiție excelentă. Nici acum doi ani nu avem cine știe ce în plan și am cumpărat de toate. Și mi-e frică să mă uit și mai în urmă.

În fine, deocamdată anul acesta știu sigur că vreau cel puțin un SSD de minim 1 TB pentru NAS. Mă gândeam și la un GoPro Hero 9, dar pe acela probabil că îl voi comanda pe site-ul GoPro, că de regulă nu-s oferte pentru el de Black Friday. În rest, o să mai fiu atent la chestii pentru casă și produsele pentru Smart Home, mai ales la Philips.

Voi? Ce vreți să cumpărați?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “A fost confirmată data pentru Black Friday 2020 la eMAG. Ce vreți să cumpărați? :)

  1. Vlad

    In functie de pret

    monitor 27″ 2k ips 75hz
    volan logitech 920 sau 923
    tastatura mecanica logitech
    hdd laptop 1tb
    saltea – ne.a placut una moale de la mobexpert

    Am deja preturile de referinta. Daca vor fi umflate de bf, atunci nimica :d

    Reply
    1. Vlad

      Ma joc f1 2018 cu tastarua.
      Dar as lua volan si poate cand e black friday pe steam, un f1 mai nou sau altele de condus

Spune-ți și tu părerea: