De acum puteți edita documentele din Dropbox direct în interfața web

By | April 27, 2015

Dropbox a mai făcut un pas important în lupta cu Drive-ul celor de la Google. În sfârșit, Dropbox îți oferă posibilitatea de a edita documente direct în interfața web, cu ajutorul aplicațiilor din suita Microsoft Office. Chestia asta este foarte mișto, pentru că elimină nevoia de a instala tot Office-ul pe un PC care n-are. Sau spus altfel, cei care aveți cont pe Dropbox, tocmai ați primit gratis și o licență Office 365.

Dropbox oferă chiar posibilitatea de a deschide fișierul direct în Office 365 sau de a lansa versiunea clasică de Office, dacă este instalată pe PC. Iată cum arată niște documente:

Şi cea mai mișto parte: merge și pe smartphone. Pentru asta sunt cu adevărat entuziasmat, că de fapt asta mă durea cel mai mult. Instalați Office Mobile (gratis în Google Play), o conectați la contul de Dropbox (doar prima dată), et voila:

Eu folosesc Dropbox pentru că are integrarea cu galeria telefonului foarte bună și îmi place să ajung acasă, să conectez telefonul la rețeaua wireless și să găsesc deja pozele făcute pe PC. Dar recunosc că mă enerva imposibilitatea de a edita fișiere ca în Drive.

Acum mi-am făcut shortcut-uri la documentele utile atât pe desktopul laptopului cât și pe homescreen-ul telefonului și le deschid de acolo când am nevoie de ele. Dropbox + Microsoft = <3

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: