De acum puteți rezerva bilete de avion sau camere de hotel direct din Google Search

By | February 8, 2018

Aveam oricum în plan să scriu despre Google Flights, pe care l-am descoperit destul de târziu. Însă acum se pare că Google a făcut un update care scoate și mai în față interfața prin care se pot rezerva bilete de avion sau camere de hotel.

Ca să activați funcția trebuie să căutați ceva de genul “zbor new york” sau “cazare berlin”. Chiar dacă nu este primul rezultat, de regulă pe a doua sau a treia poziție este un chenar care oferă mai multe detalii dacă este accesat. Inițial m-am speriat, crezând că este doar pe mobil, apoi am văzut că interfața este disponibilă și pe desktop. Foarte bine, nu aș fi stat să cumpăr bilete de pe telefon.

Mi se pare utilă unealta, dar mai mult pentru comparații. Când se pune problema de rezervare, se va face tot prin site-ul operatorului sau prin vreun agregator gen Expedia pentru zboruri, respectiv Booking și altele pentru hoteluri.

Mie mi-ar fi plăcut ca rezervarea să se facă efectiv din interfața de căutare. Oricum Google îți știe deja cardul, introduci și CNP-ul sau datele din buletin și gata, știe totul.

Dacă nu știați de aceste funcții, puteți arunca un ochi și aici data viitoare când vreți să găsiți un bilet de avion.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “De acum puteți rezerva bilete de avion sau camere de hotel direct din Google Search

  1. Marius

    Am folosit pt ultima plecare in Franta. Pe G am aflat cel mai mic pret pt zbor. Pe site-urile dedicate niciunul nu gasea oferta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: