De azi poți cumpăra de la eMAG telefoane cu abonament Vodafone

By | October 31, 2013

Acesta este cel mai bun exemplu de oportunitate care era chiar sub nasul tuturor magazinelor online dar nimeni n-a văzut-o. Ori asta ori au fost alte aspecte care a împiedicat o astfel de mutare.

De astăzi, poți cumpăra de la eMAG un telefon cu tot cu abonament. Selectezi telefonul, apeși pe “Oferte și promoții”, alegi abonamentul și apoi click pe butonul “Cumpără împreună”. Cel mai important lucru la această nouă variantă este că simplifică procesul de achiziționare a unui abonament. Nu mai trebuie să stai în magazinele Vodafone cu ticketul în mână până îți vine rândul. Abonamentele de la eMAG se achiziționează ca oricare alt produs. Adică nu este nevoie să completezi un contract în plus sau să te deplasezi în magazin.

Cu adevărat interesant este că eMAG vinde cu abonament telefoane care în magazinele Vodafone nu se regăsesc. Un exemplu este telefonul Allview A4 All (cel mai vândut de la eMAG). În funcție de telefon, sunt disponibile una sau mai multe oferte de abonament cu prețuri cuprinse între 9 și 45€. Pentru tablete există doar două abonamente.

Am făcut o comparație pentru un Galaxy S4 la același aboanment (Vodafone Smart 10) și am obținut aproximativ aceleași prețuri:

  • eMAG – 2.084 lei.
  • Vodafone – 2.055 lei (446€ convertiți de mine în lei la cursul BNR)

Sunt curios cine este mai avantajat din acest parteneriat. eMAG sau Vodafone?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “De azi poți cumpăra de la eMAG telefoane cu abonament Vodafone

  1. Pingback: Vodafone vrea să vândă online | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: