De la 1.000 la 30.0000

By | January 23, 2017

Aseară am ieșit să ne plimbăm, și când eram în drum spre Victoriei, absolut întâmplător, ne-am trezit cu alți 28-30.000 de oameni în jurul nostru care se plimbau și ei. Erau mulți tineri, studenți, corporatiști, foarte mulți oameni cu copii, dar și mulți bătrâni.

A fost una dintre cele mai calme manifestații la care am fost. S-a mers civilizat, și ca să mai râdem, oamenii scoteau din când în când telefonul și citeau știrile de la Antena 1 sau de la RTV. Aflam de acolo că “manifestanții au fost plătiți, 50 de lei de persoană și 30 de lei de câine“, că se bat oamenii cu jandarmii, că e mineriadă în toată regula.

Tot de acolo aflăm că de fapt incendiul din Bamboo a fost aranjat, că se încearcă o lovitură de stat. Eu zic să-i credem în continuare pe oamenii care modifică poze în Photoshop ca să înlocuiască un text cu ce le convine lor. În dreapta e poza originală, în stânga e cea modificată după bunul plac al fostului consilier al lui Ponta:

Cel mai mult mă bucur că nu au fost incidente, ca să nu se poată alimenta mașinăria de manipulare a PSD-ului. Între timp am văzut și ce strategie a ales Dragnea. Pretind că ei sunt singurii care spun adevărul, toți ceilalți mint, dezinformează. Orice protest împotriva lor este de fapt o încercare de lovitură de stat. Practic, ei dețin adevărul absolut și noi trebuie să-l credem. Ceaușescu ar fi mândru.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “De la 1.000 la 30.0000

    1. Revo Post author

      Haha, da! Uitasem complet! E clar, câinii au pus conspirație la cale!

Spune-ți și tu părerea: