De unde cumperi brad de Crăciun (2016)

By | December 15, 2016

Mai sunt 10 zile până la Crăciun și deja avem și zăpadă, deci dacă nu ați cumpărat un brad de Crăciun până acum, ar cam fi momentul. Sfatul meu este să vă faceți timp să îl căutați până vine week-end-ul, pentru că atunci probabil toată lumea va căuta un brad.

În ultimii ani nu prea s-au mai vândut brazi pe sub mână, așa că cei care îi vând își dozează bine stocurile astfel încât să nu rămână cu ei. Iată unde puteți găsi brazi naturali la un preț bun:

Brazi la eMAG – Așa cum era de așteptat, sunt mulți parteneri care vând brazi de Crăciun prin eMAG. Puteți filtra după mărime și vă puteți alege bradul de la birou. Avantajul este că vi-l livrează cineva direct în fața ușii, dezavantajul este că nu veți ști cum arată până nu-l primiți. Prețurile încep de la 80 lei pentru brazi cu mărimea între 1 și 2 metri. Sau dacă vă ține buzunarul, puteți cumpăra acest brad de 13.500 lei. Are review-uri bune, să le citiți.

brad-emag

Brazi de la Leroy Merlin – Ei au prețuri foarte bune pentru brazi. Cei mici pornesc de la 38 de lei iar cei între 150 și 200 cm costă 70 de lei. Interesant este că dacă după Crăciun te duci cu bradul înapoi, primești un voucher de 25 de lei. Îți vei umple mașina de ace, dar măcar vei fi cu conștiința împăcată, știind că au făcut ceva din lemnul care a mai rămas.

brad de Crăciun leroy merlin

Brazi de la Brico Depot – Noi de aici l-am luat anul acesta. Au destul de mulți, însă parcă stocul se înjumătățea de la o zi la alta. Îl poți alege, însă de regulă au doar 10-15 brazi desfăcuți, restul sunt în plasă. Costă 70 de lei un brad între 175 și 220m și au și brazi în ghiveci, cu 100 lei. Uitându-mă pe site am văzut că oferta este până astăzi. Ar trebui să vă grăbiți.

brad-brico-depot

Brazi de la Dedeman – Ei au cel mai bun preț pentru brazi. Atât pentru cei tăiați, cât și pentru cei în ghiveci.brad-dedeman

Brazi de la Hornbach – Costă 45 lei cei între 130 și 180 cm și 90 lei cei între 180 și 220 cm.

brad-hornbach-2016

Brazi de la Floria – Floria vinde brazi crescuți în ghiveci. Sunt depozitați într-un mediu controlat, iar tu poți alege data în care să ți-i livreze. Dacă nu ai unde să-l plantezi după, Floria are un serviciu care asigură și replantarea lui (contra cost). Ei spun că că șansele de prindere sunt de 100%. Însă majoritatea persoanelor pe care le-am auzit că au cumpărat brad în ghiveci spun că este o rată de 50%.  Prețurile pornesc de la 300 lei pentru brazii de 150-175 cm care acum nu mai sunt pe stoc. Sunt curios dacă vor suplimenta stocurile.

brad-floria

Dacă rezolvați rapid cu bradul, să nu uitați că s-ar putea să vă trebuiască și:

Şi dacă ajungeți la partea cu împodobitul, iată un truc pentru globurile care au agățătoari scurte.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “De unde cumperi brad de Crăciun (2016)

  1. Iarina

    Sau pt 10lei in plus la Hornbach iti si ascut bradul si nu iti mai trebuie topor si ti-l si pun in plasa. Pt mai putine ace in masina dar miros de brad garantat 😀

    Reply
    1. mario

      Asta e putin dubios. Orice magazin ti-l vinde in plasa.
      Iar faza cu ascutitul: il faci sulita ulterior?

  2. mario

    Dedeman 🙂 60 de lei, are cam 1.80-1.90.
    Voiam sa iau din piata Obor, de la targul de brazi.
    Aveau si un fel de oferta: “Orice brad in perioada x costa 59, in perioada y 69, in perioada z 79”.
    Desigur, brazii lor la acest pret erau de 1-1.5m, firavi. Aceeasi brazi in Dedeman erau 32 de lei.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: