Despre proaste

By | April 15, 2011

Deja ma simt un pic batran si cu probleme de prostata cand vorbesc despre asta. Zilele astea s-a nimerit sa fiu in preajma la scolari d-astia de gimnaziu. Ba prin masina, ba pe strada.

Primul lucru pe care l-am observat a fost ca fetele sunt mult mai apropiate de baieti, vorbesc intre ei de la egal la egal, de parc-ar fi din aceeasi mama. Parca pe “vremea noastra” fetele erau mai distante. Ok, asta poate nu e neaparat rau.

Dar lucrul care m-a socat .. principalul apelativ pentru fete era “proasto”. Iar ele nu pareau sa fie deranjate de lucrul asta, tot ce faceau era sa zbiare mai tare ca sa-i acopere pe barbatii adevarati. Parca isi acceptasera deja soarta. Faza naspa e ca toate fetele astea care accepta sa fie facute proaste sunt sotiile si mamele de maine. E tare viitorul femeii in Romania, nu ?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Despre proaste

  1. Oana

    Mai Marius!

    Dar este ceva ‘normal’. Asta-i generatia de maine.
    Proasta e unul din apelative; au trecut pe la urechile mele: vaco, inapto, idioato, vito si lista poate continua. Ce e si mai trist?… probabil faptul ca se hlizesc, cum zici si tu-zbiara si se dau in spectacol. Nu stiu daca e vorba neaparat doar de viitorul femeii. Cert e ca exacerbarea degradarii umane e la ea acasa.
    Mda… lasa ca poate reusim sa facem noi ceva bun din Romania, pana sa ne ajunga din urma “astia micii”. :))

    Sunt momente in care imi pare rau ca am renuntat la scrisul pe blog, dar tare mi-e teama ca iar o sa ma prind cu altele si n-o sa ma pot tine de treaba.
    Spor la scris in continuare. 😀

    Reply
  2. George

    Eu mergeam intr-o zi, recent, pe strada si intr-un grup, masculul ‘alfa’ ii f*te uneia (cred ca prietenei) o palma peste față si fuge razand; ea nu reactioneaza deloc. Poate asa o fi normal.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: