Dialog prin intermediul unui WC în facultatea de electronică

By | May 21, 2013

Se termină facultatea și nu am apucat să vă povestesc faza asta. Anul trecut s-au renovat băile la noi in facultate. Şi din 2 băi pentru studenți (una masculină și una feminină), a rămas doar una mixtă. Pentru că cealaltă a fost atribuită profesorilor timizi. Trecem peste faptul că mi se pare o lipsă totală de civilizație să ții o baie pentru tine și ajungem la următoarea întâmplare.

De fiecare dată când aveam cursuri în corpul B mă duceam la aceeași baie, același WC. Deh, ca orice maidanez cu copăcelul lui. Şi după o lună de marcat teritoriu, văd un text pe bazinul WC-ului. Apoi cererea primește și răspunsul. Şi se transformă într-un dialog în toată regula. La fiecare săptămână apărea câte o replică nouă care ulterior era ștearsă sau nu. Până m-am decis să scot telefonul și să imortalizez ideile pentru eternitate. Din respect pentru cititorii acestui blog n-am inclus în poză și vasul WC-ului. Uite ce scria pe bazin:

wc_etti

 

Ok, până aici nimic neobișnuit. Un tâmpit care n-are ce face altceva decât să scrie pe un WC și altul și mai tâmpit care ține musai să-i răspundă. Doar că după nu-știu-câte luni am intrat în următoarea cabină. Nu știu de ce. Ce credeți că era scris pe bazinul WC-ului ? Exact același text !! În același fel (cerințele scrise tot cu pixul, răspunsul tot cu marker verde). M-am amuzat, am zis: “Ok, oamenii ăștia au o problemă” și am trecut mai departe.

Zilele trecute eram într-un colț mai îndepărtat al corpului B și nu mai rezistam să ajung la copăcelul meu preferat. Așa că am intrat în baia de acolo. Din nou, ce credeți că am găsit ? Exact ! Același dialog, scris cu același font și aceeași culoare.

Electroniștii ăstia au o problemă …

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Dialog prin intermediul unui WC în facultatea de electronică

  1. Sma

    Ca sa te distrez si mai mult, s-a incercat in alta facultate din Poli sa se puna sapun lichid si hartie igienica si ce crezi – n-au rezistat nici macar o saptamana! Hartia s-a furat cu tot cu suportul mare si alb in care era pusa – erau role din alea mari cu diametrul de 50 cm sau cat o fi, special ca sa se incerce o prevenire a furturilor. True story 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Da, dar asta nu înseamnă ca nu mai trebuie să punem hârtie din cauza asta. Că d-aia apar desenele alea tribale pe pereți. Cât costă o hârtie igienică dacă o fură ? 50 de bani. Chestia asta este din aceeași categorie cu “nu punem semn cu cedează trecerea că se fură”. Punene nene pază !

  2. Ariel

    Tot la capitolul studenți, eu găsisem pe cuptorul cu microunde din bucătăria unui “cămin studențesc” din Zurich, unde stiudia un amic, o demostrație la o chestie tare din fizică. Și era tot la capitolul dialog între 2-3 persoane (după scris și culoare).

    Reply
    1. revo Post author

      Am și eu un coleg care avea scheme pentru niște radioreceptoare desenate pe frigider. Acum aștept să se simtă și să răspundă 🙂

Spune-ți și tu părerea: