Dileme de mall

By | June 14, 2011

Scena tipica. Sa presupunem ca imi caut ceva de imbracat prin mall si sunt nevoit sa intru/ies din/in mai multe magazine. Dupa 1 ora imi fac creierii cum face R2D2 cand a facut scurt la procesor.

Ok, inteleg de ce fiecare magazin trebuie sa aiba propriul sistem de iluminat. Care mai de care mai fosforescent si mai obscur. Sa te uiti cu lanterna sa-ti inchizi nasturii la cabina de probe. Asta o inteleg, macar cu lumina din magazin sa arati ca un top model. Ochii suporta

Da’ sa dea naiba daca inteleg de ce imi trebuie 30 de feluri de melodii de la un magazin la altul. Esti pe hol, auzi juma de  Robbie Williams si cand intri in Bershka iti rupe creieru’ un beat d-ala de pastilati. Iesi din Bershka, te intorci la Robbie Williams. Intri in Pull and Bear, alta manea d-asta. Iesi din Pull and Bear, treci la Phil Collins. Te duci la baie, te trezesti cu George Michael peste tine.

Chiar nu se poate face o chestie cum e si cu programul magazinului ? E deschis Afi de la 8 la  22 si ai magazin aici ? Respecti programul. Asa si cu muzica. Iti da Afi 3 Sud Est ? Asculti 3 Sud Est. Ca din toata ciorba asta, ajungi acasa cu creierii varza si ti-e frica sa te mai duci la baie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Dileme de mall

Spune-ți și tu părerea: