Din nou la Parc Aventura din Brașov (2017)

By | July 4, 2017

Ultima dată am fost la Parc Aventura din Brașov în 2012, am stat vreo trei ore la coadă și nu mi-a părut rău. Am fost și sâmbăta trecută și de data aceasta intrarea nu a presupus timp de așteptare. Şi se văd multe îmbunătățiri la parc. Am zis să rescriu articolul și să mai includ niște sfaturi.

Acum se contorizează numărul de persoane care sunt pe traseu și numărul de echipamente disponibile. Deci poți vedea de la intrare cam care este gradul de ocupare al parcului.

parc aventura brasov

Pe lângă asta, fiecare centură are un beacon care poate fi scanat pentru a vedea cât timp din cele trei ore mai ai la dispoziție.

Pentru cei care vor să își încerce îndemânarea recomand neapărat pantofi sport cu aderență foarte bună și opțional o sticlă de apă lăsată în vestiar, pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă. Inevitabil te vei agăța de diverse obstacole pe traseu, așa că este mai bine dacă ești mai protejat, mai scapi de zgârieturi. Eu l-am făcut în tricou și pantaloni scurți, ca și prima dată.

Noi am făcut traseele albastru II și roșu II. La cel albastru am descoperit câteva modalități să ușurezi anumite probe. Bănuiesc că nu se consideră trișat dacă îți pui mintea la contribuție, nu? 🙂

Pe cel roșu nu am vrut să trișăm. Traseul a fost destul de solicitant și au fost câteva persoane din grup care au renunțat, deci trebuie abordat cu grijă. Şi recomand să folosiți mânuși pe acesta (se pot cumpăra de la fața locului). Eu l-am făcut fără mănuși dar parcă la final eram după două săptămâni de dat la sapă.

De când nu am mai fost a apărut tiroliana peste lac și o cordelină pe care o poți folosi să sari de la înălțime. Ei îi zic bungee, dar mie mi s-a părut că seamănă mai mult cu coborârea în rapel. Așa se vede de la înălțimea de unde sari:

Dacă mă întrebați pe mine, după un traseul de trei ore prin Parc Aventura, merg perfect și trei ore de bălăceală la Paradisul Acvatic. Voi ați mai încercat și alte parcuri de “aventură” pe care le-ați recomanda?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: