Distribuția gropilor pentru fiecare sector din București

By | July 25, 2016

Acum că s-au ales și consilierii și primăriile de sector par complet operaționale, pot să fac ceea ce aștept cu nerăbdare încă dinainte de alegeri. I-am rugat frumos pe cei de la Civic Alert să-mi trimită un inventar cu gropile din fiecare sector în parte, ca să știm cum arată situația la început de mandat. Iată cum se prezintă situația. Sunt 1.750 de alerte pentru gropi, distribuite astfel:

gropi-sectoare

Planul meu este destul de simplu, din cauza asta am scris și numele fiecărui primar în paranteză. După 4 ani ne uităm din nou pe situație și ne dăm rapid seama cine a astupat gropile și cine a sforăit. Nu există nicio justificare pentru care acel număr să crească.

Toți primarii sunt PSD, primărița generală este tot de la PSD, deci nu există scuza cu “nu vin bani de la primăria generală”. Ba mai mult decât atât, primărița crede că singurul scop pentru care există Bucureștiul este ca să ne plimbăm cu mașina prin el. Automat, conform logicii lor, cel mai bun indicator pentru a măsura competența unui primar trebuie să fie numărul de gropi din propriul sector.

Ne vedem peste 4 ani.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Distribuția gropilor pentru fiecare sector din București

    1. Revo Post author

      Am înțeles că șoferii din Sectorul 6 au o aplicație prin care se anunță între ei când găsesc o stradă nepeticită.

  1. Vlad

    Cred ca e mai rara o astfel de strada decat pokemonii aia smecheri

    Reply

Spune-ți și tu părerea: