DJ Khaled și Rihanna strică o melodie de-a lui Santana

By | July 6, 2017

Zilele trecute Youtube mi-a recomandat Wild Thoughts, ultima melodie a lui DJ Khaled și Rihanna. Fiind într-un moment de maximă plictiseală, i-am dat un play, ce se poate întâmpla?

Am realizat că de fapt este doar melodia “Maria Maria” a lui Santana, dar stricată într-un mod atât de vulgar încât mi-a dat universul peste cap. Maria Maria era una dintre melodiile mele preferate de la el, însă acum nu știu dacă o mai pot asculta fără să-mi vină în minte “wawawa”-urile Rihannei.

Serios, începutul melodiei noi pare o parodie intenționată față de original, în care Rihanna lansează niște versuri de mare angajament: “I don’t know if you can take it. I know you wanna see me naked-naked-naked.

Citind un pic despre melodie, am constatat cu tristețe că producătorii melodiei originale, Santana și Wyclef Jean, și-ar fi dat acordul pentru ca DJ Khlaed să folosească sample-uri din Maria Maria și chiar sunt mulțumiți de ce a ieșit. Ce să zic, sample e puțin spus, mie mi se pare că este copiată toată melodia. Şi stricată. Cumva, eu speram ca Santana să-i dea în judecată iar în urma procesului aceștia din urmă să fie nevoiți să recunoască public că nu sunt în stare să facă muzică.

Şi ca dovadă că nu există dreptate pe Pământ, verificați numărul de view-uri de pe Youtube. Melodia lui DJ Khlaed și Rihanna a depășit-o deja ca view-uri pe cea a lui Santana.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “DJ Khaled și Rihanna strică o melodie de-a lui Santana

  1. Giotto

    Deja se manelizeaza tot ce a fost bun si frumos. Asta este trendul! Cum ne putem opune, noi astia care inca apreciem?

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu avem de ce să ne opunem, pentru că nu noi suntem segmentul comercial. Deci nu îi pasă nimănui ce gusturi avem noi, ci ce gusturi au “ăștia mici” de plătesc biletul la concert.

Spune-ți și tu părerea: