Dj Wanda

By | December 19, 2010

Cand se imperecheaza Jar Jar Binks cu Ciocanitoarea Woody iese o Wanda. Wanda asta care nu stiu ce e exact si ce face. Poate ca nici nu-mi capta atentia daca nu ar fi cool in ultimul timp sa-i dai like pe facebook. Citind sub info ei vad ca e prima femeie DJ din Romania (ok, misto, poate daca as fi auzit vre-un track de la ea) si ca ar avea mare succes confirmat de marile nume din industria DJ alaturi de care a lucrat s-a frecat. Ciudat, eu credeam ca ai succes atunci cand ai muzica buna, dar ma rog.

Din 2009 a vrut sa-si faca si ea o cariera solo asa ca a decupat niste baietei din revistele de mall, si-a tras niste ochelari Ray Ban de care vad ca nu se dezlipeste si si-a facut o freza de Woody. Mizand pe look-ul de hipster ea spera sa aiba si succes. Si cred ca are prin randul copiilor de liceu. Eu am ascultat SINGURA melodie scoasa de ea (care implicit i-a adus titlul de fashion icon, trend setter, super-hipster, etc) si nu mi se pare nimic interesant. Problema mea e urmatoarea: N-ar fi normal sa canti bine si sa ai succes mai intai, inainte sa incerci sa impui un nou stil vestimentar si sa ai pretentii de diva ? Zic si eu …

Poza luata direct de pe profilul ei, fix deasupra comentariului: “Thank you Stephan Pelger for making me look amazing at Kiss Fm Party!!!!!Rock’n’Rolla Wanda Love’s you!!!Xx”

In incheiere, nimeni nu putea s-o zica mai bine decat maiestrul:

http://www.youtube.com/watch?v=L7DIECuyMH0&feature=player_embedded

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: