Doi oameni tari din blogosferă

By | October 2, 2013

 

Poate că ar merita două articole separate, dar vă scriu despre ei într-unul singur pentru că și eu i-am întâlnit la BLP2 pe amândoi în același timp. Este vorba despre Ivo Bobal și Bogdan Dăscălescu. Doi oameni duși cu pluta, cu motorul sau cu autostopul 🙂

 

Împreună au plecat acum doi ani cupluta de la Luduș la Nădlac. Au făcut parte dintr-un echipaj de 4 oameni care a făcut 460Km pe Mureș și a stat două săptămâni “în larg”. Mie mi se pare absolut înfricoșătoare chestia asta, mai ales că nu știu să înot. Găsiți jurnalul de călătorie aici, împreună cu filmulețe și multe alte informații despre ei. Aici găsiți poze din fiecare zi petrecută pe apă.

CuPluta pe Mures – Ziua 1

Ivo a plecat anul ăsta cumotorul să vadă “Capătul lumii”. A pornit din București, a ajuns în Anglia și s-a întors pe alt drum, făcând în total peste 7000km. Eu abia acum am avut timp să-i citesc aproape toate aventurile. Jurnalul de călătorie îl găsiți aici, pozele aici și am înțeles că urmează să apară și un filmuleț. A câștigat și un premiu la Webstock pentru proiectul ășta. Eh, uite, ideea asta îmi surâde. Veți înțelege de ce și-a dorit omul să facă atâta drum pe două roți când veți vedea ce motor are.

traseuldevara

Bogdan a făcut autostopul anul trecut până în Norvegia, ca să vadă aurora boreală. Proiect pentru care și el a câștigat vinerea trecută un premiu la Webstock. Dar anul ăsta a făcut o prostie și mai mare. S-a lăsat #Dropped de cei de la Heineken. Tot în această campanie, un spaniol a fost aruncat în Alaska iar un grec a fost lăsat într-o barcă în formă de rață, pe un râu din Cambodgia. Din ce văd din teasere, Bogdan a scăpat mai ușor. L-au deportat în Spania, fără bagaj. Mai multe nu se știu deocamdată.

[youtube=http://youtu.be/VuE8LOUHcbQ]

Mie ăla de la final mi se pare un “Bă, wait!”

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Doi oameni tari din blogosferă

    1. revo Post author

      Cred că mai încolo apare și lampa și duhul 🙂

Spune-ți și tu părerea: