Două idei scurte de la Webstock 2017

By | October 2, 2017

Multă lume și anul acesta la Webstock, e de bine.

Marea diferență pe care am văzut-o la sesiunea de blogging este că în sală erau foarte mulți profesioniști din alte domenii care voiau să se apuce de treabă. Spre deosebire de anii trecuți, în care majoritatea erau copii, acum au fost mai multe întrebări de la jurnaliști, oameni de televiziune, șamd.

Va fi interesant de văzut cum va fi pe viitor competiția între bloggerii clasici și cei care-s obișnuiți să aibă echipă de producție și bugete în spate.

În rest, două citate cu care am rămas în minte:

“Sper ca influencerii să nu se transforme în advertorialiști, adică în creatori de conținut care doar laudă produse și nu au niciodată păreri sincere, critice” – Dragoș Stanca

O problemă recurentă care apare încă de la geneza blogging-ului. Eu în continuare cred că despre asta este blogging-ul. Despre păreri sincere, chiar dacă acestea nu sunt în totdeauna cele populare.

“Prin sketch atrag cititorii, prin vlog îi fidelizez, prin blog îi informez” – Mariciu

Când afli că Mariciu are un plan bine definit, te cam pune un pic pe gânduri. Poate ascensiunea lui nu este întâmplătoare, poate ar trebui să mai producem și noi și alt tip de conținut, nu numai text.

Au mai scris și: Hoinaru, Cismaru, Vali.

Am încheiat transmisia. Ne vedem în 2018, la Webstock X.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: