Dragă USR, Tănase Stamule își face campanie pentru Sectorul 1

By | January 14, 2020

Tănase Stamule este candidatul PNL la Primăria Sectorului 1. Și-a înregistrat candidatura la cursă internă în partid prin noiembrie 2018 și de pe la începutul lui 2019 deja s-a pus pe treabă. Îmi apar în fiecare zi pe Facebook postări sponsorizate cu ce a mai făcut Tănase Stamule.

S-a dus prin Henri Coandă, singurul cartier din Sectorul 1 care nu are canalizare. A leșinat de indignare când a cumpărat Găbriela Vrânceanu Firea Pandele autobuzelele de la turci. S-a încordat de fiecare dată când nu era apă caldă sau căldură în Aviației. S-a certat cu Daniel Tudorache prin consiliu de ziceai că-i plesnește carotida. Ce să mai, omul e pe baterii de un an. Și își face și reclamă pe Facebook. Ziua mea începe și se termină cu aventurile lui Tănase Stamule în Sectorul 1.

Eh, dacă tot am intrat în anul alegerilor, am zis să văd și eu pe cine au cei de la USR drept candidat pentru sectorul 1, că știu că Clotilde Armand are acum treabă pe la Parlamentul European. Și ce credeți că am văzut?

Nimic. Cu mai puțin de șase luni până la alegerile locale din 2020, USR Sector 1 nu are un candidat, în condițiile în care Tănase Stamule se agită de peste un an ca un pește pe uscat. D-aia zic, dragă USR, poate n-ați observat ce se întâmplă în jurul vostru. Poate ar trebui să propuneți și voi un candidat. Nu știu, zic și eu.

Că altfel, când va veni ziua alegerilor, pe cine credeți că vor vota oamenii? O față cunoscută sau un necunoscut de la USR care pare că a fost scos în față din cauză că nu voia nimeni să iasă la tablă?

Și apoi ne mirăm de ce a pierdut USR alegerile…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: