Dragi români, acum este momentul să vă mințiți primarii

By | September 7, 2020

Timp de patru ani ați fost mințiți și duși cu vorba. Vi s-au promis drumuri mai bune, spații verzi, spitale, curățenie, centralizare și digitizare a administrației.

Acum mai este mai puțin de o lună până la alegeri și primarii, viceprimarii, ADP-ul și uneori chiar și poliția locală dau din colț în colț. Brusc sunt deschiși la dialog, sunt prezenți în temele importante de discuții, spun că ușa lor a fost întotdeauna deschisă. Se mătură străzile, se plantează copaci, se udă florile, se înlocuiesc becurile arse de pe străzi. Se muncește.

Acum este momentul să vă răzbunați pe ei. Să îi mințiți și să le promiteți că îi veți vota. Dar nu oricum. Promiteți-le că îi veți vota după ce rezolvă problema cu iluminatul pe strada voastră. Spuneți-le că îi veți vota dacă asfaltează groapa din intersecția prin care treceți în fiecare zi, dacă fac un spațiu verde în locul unui maidan, dacă strâng gunoiul care s-a strâns în ani de zile la cine-știe-ce colț de stradă. Faceți sesizări, că acum sunt foarte sensibili și reacționează foarte repede la ele. Promiteți-le că au toată susținerea voastră și că vă veți convinge și prietenii și familia să-i voteze. Faceți-i să trudească din greu pentru fiecare vot.

Și apoi votați pe altcineva.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Dragi români, acum este momentul să vă mințiți primarii

  1. Dan

    Așa s-a-ntâmplat într-un mic orășel din Dobrogea – primarul (fost comunist) s-a apucat de astfaltat străzile cu 2 (două) zile înainte de alegeri…. Și – evident – a pierdut. Dar asta era acum douăzeci de ani. Cred (și sper) că primarii au devenit mai inteligenți (adică se apucă de treabă cu minimum 1(UN) an înainte de alegeri…Altfel alegătorii vor urma sfatul din articol!!!

    Reply
    1. Revo Post author

      Tot ce trebuie să facem e să îi dresăm să se se apuce de treabă cu 4 ani înainte de alegeri.

Spune-ți și tu părerea: