DreamHack – câteva poze și impresii

By | April 27, 2014

Am fost doar sâmbătă. Lume multă, era coadă la intrare, am stat cam 15 minute până am intrat. Accesul în sală se putea face mai ușor dacă s-ar fi rezervat o ușă pentru logistică și niște cordoane pentru ceilalți, să nu se mai bulucească toți la intrare. Cei de la Jerry’s trebuiau să se strecoare periodic prin mulțime cu 4-5 pizze. Noroc că am mâncat acasă 🙂

În interior era un proiector gigant pentru main event și pe holurile sălii mini-competiții la fel de importante între alți jucători. Din păcate, pe holuri nu existau locuri pe scaune, iar eu nu eram atât de pasionat încât să stau mai mult de jumătate de oră în picioare să mă uit la cineva cum se joacă. Am fost suprins de faptul că cel mai bine plătit jucător din lume nu a avut meciul proiectat pe ecranul principal (update: s-a întâmplat a doua zi). Poate ar fi trebuit transmise și alte jocuri pe main stage, alternativ. Cât timp am fost eu prezent – de la 10 la 16 – nu s-a jucat decât Dota 2. N-am înțeles nimic, dar m-am bucurat că cei de la Cloud9 (care au și un român în componență) i-au bătut cu 2-1 pe cei de la Alliance (campioni mondiali).

M-am bucurat că ieri s-au lansat în premieră 3 produse noi (mouși) : Mionix SK Aviator, Logitech G502 și RAT TE. Lansarea lui G502 a fost în colaborare cu gamerii profesioniști de la Cloud9, așa cum se întâmplă afară. Standul Logitech a fost mai tot timpul în centrul atenției pentru că aveau concursuri în permanență. Şi fetele de la standul Asus au fost foarte primitoare. Mi-a plăcut ideea celor de la Romtelecom, de a împărți pancarte și markere. Am văzut că a prins, mai toți aveau câte un mesaj de scris pe ele. Nu am găsit însă pe nicăieri nici SteamBox-ul nici Steam Controller-ul. Voi?

În ultimă instanță, aș dori să le mulțumesc sponsorilor principali: Romtelecom și Cosmote, care mi-au pus la dispoziție nu numai biletul meu ci și pe cele pe care le-am dat cadou la concurs.

Mergem și la Comic Con?

Puteți citi aici cum a fost la DreamHack anul trecut.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “DreamHack – câteva poze și impresii

  1. Pingback: Concurs cu biletele la DreamHack Masters 2014 | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: