Drona Evolio iFly, una dintre cele mai bune drone românești?

By | August 9, 2016

Flanco sau Evolio au cumpărat un pic de reclamă pe Digi24 și drept urmare a ieșit materialul următor:

N-am nimic cu idea în sine de a face reclamă, dar parcă e prea prost executată. Titlul articolului este “Evolio iFly Pro, una dintre cele mai bune drone românești”. Trecând peste faptul că drona doar este branduită și vândută de o companie românească, nu cred că mai există altă companie din România care să vândă drone sub brand propriu. Pe acest principiu cred că și Dacia Logan este “una dintre cele mai bune mașini românești”. Poate formularea “cea mai bună dronă din gama Evolio” ar fi fost mai potrivită.

Pe lângă asta, un scenariu de utilizare din materialul video este total greșit. Drone la concert?! HELL NO! Asta e tot ce-mi doream, să stau să mă feresc să nu mă lovească dronele copiilor.

Altfel, tot respectul pentru Evolio. N-am nimic cu produsele făcute în China sub brand românesc iar Evolio s-au reorientat bine de la smartphone-uri și tablete la brățări fitness, drone și camere sport. Şi prețurile sunt bune.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Drona Evolio iFly, una dintre cele mai bune drone românești?

  1. Adrian

    Te-ai jucat cu ea? Ma tenteaza sa cumpar o drona entry level si la pret pare ok. Mai ales ca pot sa ii atasez un actioncam.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu m-am jucat, dar cred că mă pot juca, dacă există interes.

  2. Coco Moll

    Fara suparare dar produsele Evolio care mi-au cazut in mana au fost sub orice jena… nu zic ca in prezent nu au mai crescut si au ceva chinezarii mai rasarite in portofoliu, insa pe mine m-au pierdut de client. (Clar ca nu eram eu cel care sprijinea brandul Evolio prin cumparaturile mele) Exact egal si E-Boda… Poate Allview sa fie mai rasarit. Poate.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: