E multe jmenuri aicea

By | October 10, 2011

Astazi am iesit dintr-un magazin si a piuit turela de control. Am mai trecut pe rand si inainte si inapoi pe langa ea, a mai piuit o data dar apoi a incetat. Si paznicul era cam nedumerit asa ca in gluma l-am intrebat daca nu cumva are o telecomanda cu care activeaza alarma si face misto de noi punandu-ne sa defilam inainte si inapoi. Apoi a venit raspunsul academic: “N-am apasat pe nimic, sa mor io. Am si d-aia pentru persoane care mi se par mie dubioase dar acum n-am apasat”. Faptul ca mi-a divulgat secretul asta m-a amuzat asa ca l-am lasat sa se uite in ghiozdan ca sa evitam in continuare frecangeala. S-a uitat, n-a gasit nimic si apoi a exclamat cu mandrie: “Stai linistit … e multe jmenuri aicea”.

M-am decis sa fac postul asta ptr. ca acum, la finalul zilei, inca ma mir de finetea cu care o minte luminata a reusit sa gandeasca sistemul asta. Se elimina orice fel de urma de discriminare. A sunat alarma, deci paznicul trebuie sa te controleze. Acum stiu de ce turelele alea piuie cu o frecventa mai mare la specimenele cafenii si la persoane cu mai multe bagaje.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “E multe jmenuri aicea

  1. marmotix

    M-ai luminat cu acest post! Acum inteleg de ce piuie alarmele de la 60% dintre magazinele in care intru iarna cu geaca pe mine.:))

    P.S. Daca mai am si caciula ma si controleaza.;D

    Reply
    1. revo Post author

      Dacă ai și fața dă terorist la tine, e garantată percheziția.

Spune-ți și tu părerea: