Oare nu-i cam mult plastic aici?

Această cutie costă 23.3 lei și conține 15 bomboane de ciocolată. Mă uitam la ea și mă gândeam ce ușor ar fi să mai reducem consumul de plastic. Oare aceste bomboane nu ar fi avut un gust la fel de bun dacă ar fi fost ambalate într-o cutie de carton? Oare cât reprezintă acea cutie… […] »

Am făcut medicina muncii online la Regina Maria

Iată și o consecință bună a pandemiei. Anul acesta am putut face consultul periodic de medicina muncii online, la “Clinica Virtuală” de la Regina Maria. Eu în general nu am nicio tragere de inimă să mă duc la acest consult. Când lucram la corporație mă duceam întotdeauna strâns cu preșul, considerându-l ușor irelevant. Trebuia să… […] »

Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

Facebook Dating s-a lansat oficial în România. De prea multe ori în ultimul timp rețelele sociale ne-au depărtat de ceilalți, poate ar fi și momentul să ne unească, nu? De ce să fiu ipocrit, mie întotdeauna mi-a plăcut componenta asta a online-ului. Încă de când intram în vorbă cu diverse (posibil) fete de pe mIRC,… […] »

Sunt cel mai bun primar pe strada mea

Uneori stau și mă întreb dacă ceilalți oameni consideră vreodată opțiunea de a face o plângere la primărie sau o ignoră direct și primul instinct este să se plângă pe Facebook. Eu nu-s genul sensibil care să se agite pentru orice, dar periodic mă enervează câte ceva și atunci încerc să rezolv problema înainte să… […] »

Masca obligatorie pe stradă? Ok, care-i următorul pas?

S-a impus purtarea măștii în interior. Nu prea s-a respectat. S-a impus închiderea restaurantelor. S-au găsit soluții și pentru asta. Au fost restaurante care au deschis geamurile și au pretins că sunt terase. S-au interzis evenimentele private cu mai mult de 20 de oameni. S-au organizat în continuare nunți și cumetrii. Acum se impune purtarea… […] »