eMAG lansează Genius, un serviciu premium cu livrare rapidă și multe beneficii

By | June 11, 2020

Știți gluma cu conturile VIP de la eMAG? Se spune că cele mai bune glume sunt cele care au un substrat de adevăr. eMAG a lansat astăzi conturile eMAG Genius pentru mai multe orașe din țară. Știu că lucrează de mult la acest serviciu și sunt convins că pe viitor se vor adăuga și mai mult funcții.

eMAG Genius costă 8.25 lei pe lună (adică 99 lei pe an) și pentru început oferă următoarele beneficii:

cont emag genius

Dacă facem un calcul simplu, chiar și pentru o singură comandă pe lună mai mare de 100 de lei cu livrare prin curier, este mai rentabil să plătești pentru un cont eMAG Genius decât să plătești pentru livrare. De la două comenzi pe lună deja ești pe plus. Iar dacă alegi livrare în easybox sau în showroom va fi gratis indiferent de valoarea comenzii.

Un alt avantaj este livrarea în a doua zi, indiferent de ora la care ai plasat comanda. Pentru București, livrarea produselor Genius se face a doua zi 7 zile din 7, chiar și pentru comenzile plasate sâmbătă până la miezul nopții. Mie mi se pare foarte mișto chestia asta, pentru că deseori mă trezesc că vreau să-mi comand vreun gadget/hard disk/căști ca să am timp să mă joc cu el în week-end.

Returul de 60 de zile mi se pare binevenit, deși în realitate dacă au trecut 15-20 de zile și nu am returnat produsul sunt șanse foarte mici să mai fac asta.

Sunt 250.000 de produse acum disponibile prin eMAG Genius, iar numărul lor este în creștere. Am găsit majoritatea produselor care mă interesează, din categorii precum IT, electronice, electrocasnice, home deco, cărți, îmbrăcăminte, jucării, băcănie și băuturi. Mi se pare avantajos mai ales pentru produsele de tip dry food și băuturi, pe care de regulă le cumpăr de 2-3 ori pe lună. Dacă aș vrea, cu Genius aș putea să îmi comand zilnic cu free delivery o sticlă de Siel rose la easybox 🙂

Pentru a vedea care sunt produsele Genius trebuie să urmăriți acest sticker:

Pe lângă București, serviciul este deocamdată disponibil în Bragadiru, Cățelu, Chiajna, Dobroești, Dudu, Jilava, Măgurele, Pantelimon, Popești-Leordeni, Roșu, Rudeni, Voluntari, Brașov, Cluj-Napoca, Florești, Constanța, Ovidiu, Mamaia, Mamaia-Sat, Iași, Miroslava. Deci poți să comanzi ceva inclusiv dacă ai plecat deja la mare. Am făcut odată o comandă așa pentru un cadou și mi s-a părut foarte mișto 🙂

În altă ordine de idei, eu trec pe eMAG Genius. Și cum în ultimul timp am stat foarte mult pe acasă, presimt că o să plângă (și mai tare) cardul de credit 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “eMAG lansează Genius, un serviciu premium cu livrare rapidă și multe beneficii

  1. Vlad

    Sa imi fac un calcul,
    In 2019 am avut 11 comenzi, dar 3 au fost de la parteneri.
    Din 8 comenzi emag, 3 au fost < 100 lei.
    Au ramas 5 comenzi. 2 Date de black friday, unde as fi uimit ca vor garanta livrarea a2a zi.

    In 2018 am dat 7 comenzi, dar 2 au fost la parteneri.
    Din cele 5 comenzi emag, 2 au fost < 100 lei
    Au ramas 3 comenzi emag, iar 2 dintre ele au fost tot de black friday.

    In concluzie, emag genius nu e pentru mine 🙂

    Reply
    1. Vlad

      update: Si asa fara sa verific daca produsele ar fi fost din categoriile programului

  2. Liviu

    Luat si eu Genius. Comanda cu regularitate produse pt casa de pe emag. E mai comod.

    Reply
    1. Ardelean Vlad

      Si daca faci comenzi multe si mici e un pont zic eu, pentru ca de cele mai multe ori iti adauga o taxa de 5 lei de ridicare din showroom care se elimina din ce am inteles eu daca ai contul genius, nu?

    2. Revo Post author

      Exact, mai ales pentru comenzi multe și mici este avantajos. Că practic poți comanda și un pix cu livrare gratis, dacă este vândut de eMAG.

  3. Daniela Irimia

    Adica inventezi niste taxe de ridicare, manipulare, livrare in box-urile sau in magazinele tale, bla bla bla … apoi inventezi un abonament anual cu care sa nu le mai platesti … nu-s prosti deloc ! Musterii cu bani sa fie ca bullshitul comercial e in floare. Problema e nu toti musterii sunt semitrepanati ca sa haleasca ideea si sa ingroase punga emagistica …

    Reply

Spune-ți și tu părerea: