eMAG a pus astăzi în vânzare peste 7 milioane de măști de protecție, fără adaos comercial

By | April 9, 2020

Peste 7 milioane de măști de protecție vor fi disponibile începând de astăzi pe eMAG. Este vorba de măști simple, cu trei pliuri, care se vând în seturi de câte 50 de bucăți. Clienții vor putea comanda produsul fără adaos comercial, la prețul de 146.83 de lei, însă nu mai mult de o cutie per client. Pentru comandă rapidă, le găsiți listate aici.

Prețul de 146.83 de lei este fără adaos, și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, adică în zilele în care transporturile de măști sosesc cu avionul în țară. Primul transport a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă, cu un Boeing 787.

Am făcut un calcul și presupunând că transportul de ieri a inclus 7 milioane de măști, asta ar însemna cam 140.000 de seturi la vânzare. Dacă nu găsiți acum pe site, veți mai avea o șansă duminică, atunci când vine următorul transport.

Dacă aveți ocazia vă recomand să le cumpărați și să le purtați. Deși OMS a afirmat inițial că măștile nu sunt eficiente în prevenirea virusului, a revenit ulterior asupra anunțului și a declarat că sunt o măsură bună.

În concluzie, comandați, plătiți cu cardul, alegeți livrare la EasyBox, și dacă vreți să faceți o faptă bună, faceți și o donație pentru linia întâi, o inițiativă comună a celor de la eMAG, împreună cu Banca Transilvania, Bitdefender și Mobexpert. Eu am donat deja, pentru că am încredere că donațiile vor fi administrate cu maximă eficiență.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: