emag o ia pe urmele amazon?

By | April 7, 2011

De la sisteme de calcul si birotica la electronice, electrocasnice si acum … jucarii. Si asta e doar inceputul, pentru ca recent au lansat emag Marketplace. Un program prin care orice alt retailer isi poate pune la dispozitie produsele prin site-ul emag. Suna familiar ?

Cine va oferta si vinde produse pe eMAG?
Pe langa ofertele proprii gestionate integral de compania care detine eMAG, Dante International SA, vor fi adaugate oferte ale retailerilor care vor fi acceptati in eMAG Marketplace pe baza evaluarii capacitatii de a livra servicii la nivelul actual de calitate impus de eMAG pe piata. Incepand cu categoriile de produse ofertate, informatiile de pret, stocuri si termene de livrare actualizate in timp real si pana la respectarea promisiunilor asumate, toate serviciile partenerilor vor fi atent monitorizate si nivelul acestora prezentat transparent vizitatorilor eMAG

Primul retailer care isi incearca norocul alaturi de emag este Doron Land, proprietarul toyz.ro. Preturile sunt aceleasi atat pe site-ul Doron Land cat si pe emag. Miscarea este buna, un pic mai e pana la 1 iunie.

D-abia astept sa vad cine se mai prinde in hora cu emag si cum vor trage ei de ureche ceilalti retaileri cand vor gresi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: