eMAG va lansa ceva misterios pe 12.12 la ora 12

By | December 11, 2018

Site-ul eMAG anunță printr-un banner o lansare misterioasă, care va avea loc pe 12.12 la ora 12 pm. Bannerul arată o cutie acoperită de un văl negru, iar textul anunță că va fi ceva “only on eMAG.ro”, sub un mic tricolor. Undeva mai jos, vă puteți înscrie pentru a afla primii despre ce este vorba.

Dacă luăm în calcul ce au declarat la ultima întâlnire, următorul plan mare ar fi trebuit să fie eMAG Pay. Un serviciu prin care clienții eMAG să poată folosi cardurile bancare și adresele de livrare salvate în contul eMAG pentru a plăti comenzi online plasate la alte magazine. Un fel de “log in with Facebook” pentru alte magazine online.

Totuși, pe mine mă derutează acea cutie, și tind să cred că ar putea fi altceva. Așadar, vreți să facem speculații împreună?

P.S: Da, știu sunt acele 2% colete care nu s-au livrat de Black Friday. Poate reușim să trecem totuși peste această glumiță 🙂

UPDATE: Se pare că este vorba despre o carte foto dedicată Cenetarului. Link-ul către prezentare este aici, iar link-ul către produs este aici. Cred că ar fi fost un cadou frumos pentru Crăciunul acesta, însă este vorba doar despre o precomandă. Se va livra în toamna lui 2019.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “eMAG va lansa ceva misterios pe 12.12 la ora 12

Spune-ți și tu părerea: