Eminem vs Machine Gun Kelly

By | September 17, 2018

Anul trecut Eminem a lansat Revival, un album care a fost desființat de critici. Am încercat și eu de vreo două ori să-l ascult, și n-am trecut de primele trei melodii.

Anul acesta, a simțit nevoia să-i atace pe cei care au spus că albumul lui a fost prost, lansând prin surprindere albumul Kamikaze. Pe album îl atacă și pe Machine Gun Kelly, un rapper care prin 2012 i-a făcut pe Twitter un compliment ușor deplasat fiicei lui Eminem, pe atunci încă minoră. MGK a dat și el replica și așa a început războiul. Zilele astea s-a încins YouTube-ul de la clipurile celor doi, lansate în ordinea de mai jos:

Eu am ascultat Kamikaze și nu este rău. Cel mai mult mi-a plăcut “Not Alike”, mai este și “Kamikaze”, care este ușor amuzantă, în stilul Eminem, și mi-a plăcut și “Nice Guy”. Chiar și așa, cu excepția Revival, l-aș pune pe ultimul loc în topul albumelor scoase de Eminem. Mi se pare că nu are nicio melodie sau beat care să fie earworm. Iar videoclipurile mi se par mediocre.

Ca #fandemic Eminem, partea cea mai nasoală este că îmi place mai mult diss-ul lui Machine Gun Kelly, chiar dacă mi-e atât de antipatic încât îmi vine să-l pocnesc doar când îl văd. Sigur, versurile lui Eminem sunt mai inteligente, dar parcă piesa lui MGK mi-a rămas mai bine în minte.

Și nu știu dacă Eminem va putea să mai scoată ceva ca pe vremuri. Acum e adult, e părinte, a trecut prin rehab, s-a lăsat de droguri, are prea multe de riscat ca să devină din nou iresponsabil prin versuri.

Dar mă bucur că a lansat Kamikaze și că s-a luat de “mumble rappers”. Cearta asta dintre cei doi a venit ca o gură de aer pentru cei sufocați de autotune, Migos, triplete, Versace, Young Money și Lil Gipsy. În sfârșit se mai pun și versuri în muzică.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Eminem vs Machine Gun Kelly

  1. Rafael

    Cum sa zici ca iti place mai mult diss-ul lui MGK? Inseamna ca nu ai simt deloc, nici nu se compara cu Eminem din nici un punct de vedere . Versurile lui MGK sunt simple si au un singur inteles pe cand a le lui Eminem au cel putin 3 interpretari. Ce sa mai vorbim de rapp si de flow?
    Asta care ai scris articolul sa sti ca esti varza.

    Reply
    1. Revo Post author

      Am luat fiecare vers în parte din melodiile lui Eminem și din diss-ul lui MGK și le-am trecut prin genius.com, deci știu ce înseamnă și ce înțelesuri au. Melodia lui MGK mi se pare mai puternică fix pentru că este mai simplă și deci mai ușor de ținut minte. Sunt șanse mult mai mari să ajungi să fredonezi Rap Devil decât vreuna dintre cele ale lui Eminem. Aș putea să-ți mai dau niște argumente, dar am trecut de vârsta la care să mă cert pe internet cu copiii care nu știu că “rap” se scrie cu un singur “p” și “știi” cu doi de “i”.

    2. Larisa

      Sunt de accord.
      Nu si cu ultima fraza. Omul si-a zis părerea.
      Si mie îmi vine sa-l pocnesc pe Mgk.
      L-a pocnit Em si pt noi. ?

Spune-ți și tu părerea: