Ericsson va oferi servicii integrate de suport pentru Romtelecom și Cosmote

By | July 1, 2014

Ericsson România va oferi servicii de suport integrat (managed services) pentru Romtelecom și Cosmote – sau mai bine zis T Mobile – în zona de Operare și întreținere de Rețea. În următoarea perioadă în jur de 730 de angajați Romtelecom și Cosmote se vor alătura centrului GSC din West Gate pentru o perioadă de 7 ani.

Ericsson va oferi suport pe partea de transmisiuni, Core IP și OSS atât pentru rețelele fixe cât și pentru cele de telefonie mobilă.

Eu văd această schimbare ca pe un lucru natural. Cosmote și Romtelecom trebuiau să își unească și departamentele tehnice pentru a pregăti trecerea la T Mobile – sau cum se va numi până la urmă noul operator. Ar fi fost foarte costisitor să adune angajații din două locații și să construiască una nouă. Centrul Ericsson din complexul West Gate, unul dintre cele 4 centre de suport din întreaga lume (celelate sunt în China, India și Mexic),  se extinde repede și ușor.

Mai jos sunt două poze cu Nikolai Beckers – CEO Romtelecom & Cosmote și Jean-Claude Geha, Vice Președinte și Head of Managed Services Ericsson .

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: