FC BR clasată printre primele 10 echipe de la #cupabloggerilor

By | September 30, 2013

Mulți dintre voi nu știu însă pe vremuri jucam fotbal la echipă de club. Am fost fundaș la înaintare timp de 6-7 ani la FC Maidanu’ Militari. Eram campioni absoluți la noi la bloc, cu deplasările stăteam mai prost. Echipa mergea totuși bine, până când a venit criza. Şi buldozerul lui Poteraș, care a stricat bunătate de maidan teren.

De voie de nevoie m-am apucat să joc baschet și n-am mai pus piciorul pe minge timp de alți 6 ani. Până sâmbătă, când m-am decis alături de alți câțiva băieți să facem echipă și să luăm cu asalt cupa bloggerilor la fotbal organizată de SportMeet. Au evoluat așadar:

Selecționata a reușit o performanță fabuloasă având în vedere că jucătorii au făcut cunoștință cu doar 5 minute înainte de primul meci. Seriozitatea și munca fiecărui jucător a fost răsplătită, iar la finalul competiției echipa FC BR s-a clasat în primele 10 echipe participante la competiție (au fost 8 în total :D).

Printre perfomanțe se numără și două victorii în fața celor de la CF Hal’Bă cu scoruile de 7-2 respectiv 5-1. Practic, FC BR a demonstrat o dată și pentru totdeauna că berea bate halba. Nu în ultimul rând, la conferința de presă am susținut că echipa noastră s-ar fi putut clasa lejer pe locul 1 dacă în competiție nu ar fi fost decât cei de la CF Hal’Bă.

Echipa FC BR, în formație aproape completă. Eu eram în tramvai la ora aia:

1Cupa bloggerilor 2013-4

O poză și cu mine, înainte de meciul cu “Ora Sportivă Timișoara”:

2Cupa bloggerilor 2013-14

Echipă care a avut cea mai frumoasă galerie (nu se știe încă cine este Romeo):

4Cupa bloggerilor 2013-44

Nu în ultimul rând, Team SARTO, echipa câștigătoare a acestei ediții:

5Cupa bloggerilor 2013-68

Şi acum, trecând la lucruri serioase, sâmbătă am testat în premieră aplicația Fotbal Info a celor de la Orange. Norocul a fost de partea mea și am câștigat chiar și un premiu de la Orange, după ce am obținut un punctaj destul de bun (din a doua încercare) la Quiz-ul din aplicație.

3Cupa bloggerilor 2013-23

Aplicația îmi place și m-am decis s-o păstrez instalată. Conține informații despre viitoarele meciuri, știri (Liga I, Campionate Externe, UCL, Echipa națională, etc), informații despre meciurile în desfășurare (din nou, din toate diviziile și toate cupele) și clasamentul pentru diverse divizii. Mi se pare o alternativă mai bună la flashscore.com.

2013-09-30 18.45.48 2013-09-30 18.47.10 2013-09-30 18.47.54 2013-09-30 18.48.15

Mi-a plăcut, m-am distrat, am făcut sport și acum mă doare. Așa că pentru edițiile viitoare am o sugestie pentru organizatori: faceți măi băieți un parteneriat cu Diclofenac sau Ben Gay, că nu se mai poate.

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro. Sponsor: Orange Romania. Parteneri: Canyon, Aqua Carpatica, Heineken, Editura Litera si Federatia Romana de Rugby. Petrecerea de după a fost în Open Pub.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “FC BR clasată printre primele 10 echipe de la #cupabloggerilor

  1. Pingback: Cupa Bloggerilor ne-a rasplatit cu locul #7

Spune-ți și tu părerea: