Filmarea cu HTC One din stratosferă mă cam lasă rece

By | January 6, 2015

Colin Furze, tipul ăla nebun cu gheare e Wolverine și bocanci de Magneto a bătut palma cu HTC pentru o reclamă inedită. A pus o grămadă de HTC-uri să filmeze și le-a trimis în stratosferă cu câte un balon. Apoi le-a recuperat și HTC se laudă că One M8 este un telefon super rezistent în condiții extreme.

Doar că:

La 11.000 metri altitudine, temperaturile scad până la -50 grade. Mi se pare că în clip se creează iluzia (poate involuntar) că telefonul din afara cutiei ar filma. În realitate filmează cel din interiorul cutiei de polistiren. Filmarea celui din interior se oprește la câteva zeci de metri de pământ.

Apoi, Colin spune că a trimis între 2 și 4 HTC-uri cu câte 12 baloane. Nu se spune câte HTC-uri a recuperat. Mersi, dar la 24 de telefoane (cel puțin) trimise în stratosferă, cred că reușești să scoți din 2-3 o filmare. Nu știam însă că polistirenul izolează chiar atât de bine. Are și HTC-ul un merit, că filmează printr-o gaură din cutie, dar cred că șmecheria ar putea fi încercată cu orice telefon.

Dar ce mă amuză cel mai tare este că știu cum se comportă HTC-ul lui Alice la rece. Este prima generație de HTC One, ce-i drept. Însă afară temperatura nu cred că era mai mică de -5 grade.

htc_one_flash

Din nou, foarte mișto ideea și colaborarea. Plus disponibilitatea HTC de a oferi peste 24 de telefoane unui singur om. Sunt doar cu 20 mai multe decât ajung la HTC România pentru teste 😀

P.S: Citiți și articolul meu de la saltul lui Felix Baumgartner scris de atunci. A atras destul de mulți cititori până acum pe blog.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: