Ford și Uber: Se întâmplă și la noi lucruri frumoase

By | July 20, 2016

Anul trecut prin mai am văzut clipul cu Audi-ul lui Jon Olsson și chiar mă întrebam atunci cât timp mai durează până va face cineva și în România un artificiu asemănător.

Ei bine:

De altfel, Ford nu este la prima abatere. Au mai luat-o pe arătură și cu Gymkhana de la Craiova. La propriu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Ford și Uber: Se întâmplă și la noi lucruri frumoase

  1. Tudor

    http://elaineou.com/2016/06/27/data-security-is-expensive-negligence-is-cheap/

    Stau si ma intreb de ce naiba Uber isi arunca banii in marketing si publicity stunts in loc sa-i cheltuie pentru securitatea informatiilor si mai ales pentru intrarea in legalitate.

    Ai bani sa faci videoclipuri de marketing dar nu cheltui nici macar un sfant ca sa incerci sa faci lobby ca legile sa fie facute in asa fel incat si taxiurile normale si Uber/Lyft/whatever sa aibe loc? Continui cu serviciul dupa ce e declarat ilegal dar arunci cu banii fara numar pentru publicity stunt? La loc, nota 2, mai incearca.

    Reply
    1. Revo Post author

      În cazul de față cred că Uber a primit bani de la Ford, nu invers. Pentru securitate nu au scuză (în afară de cea că nu le impune nimeni să facă ceva în acest sens / profit is king).

      Pe partea de publicity stunts îi înțeleg, și eu aș face la fel în locul lor. Întrebarea ar fi: care este pragul la care te apuci să faci lobby? Că dacă făceau până acum, nu i-ar fi băgat nimeni în seamă. Şi-ar fi consumat bani în direcția asta în loc să se extindă. Acum că s-au extins și sunt o corporație globală, altfel pot pune problema. Dar părerea mea e că ar mai trebui să lucreze, să se extindă în cât mai multe orașe și să creeze o oarecare dependență. În așa fel încât autoritățile să zică: “bă, hai să vedem ce facem cu ăștia, că de interzis nu putem …”. Sper că asta e strategia lor.

  2. Dragos

    Câți cetățeni retardați avem. Auzi tu “asta e sport o să-mi pun centura” sau “gata? Acum pot să-mi scot centura?” ‪

    #‎opritilumeacavreausacobor‬

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, și eu am văzut aia. Când a întrebat dacă poată să-și scoată centura i-aș fi zis “da” și apoi o dădeam un pic cu capul de bord. Poate așa rămânea cu o învățătură.

    2. Dragos

      Nu stiu ce mail am bagat mai sus de nu a aparut Gravatar-ul…

Spune-ți și tu părerea: