Frumos meci !

By | September 7, 2011

Nu ne-am calificat, dar calificarea n-am pierdut-o acum. Vazand ce a facut Piți cu astia mici am impresia ca Razvan ori n-a vrut, ori a fost sub orice critica.

Mi-a placut meciul. Ma bucur ca la final n-am regretat ca mi-am pierdut ~100 minute din viata, asa cum am mai facut-o cu meciurile României. Ma bucur ca pe wikipedia n-o sa scrie ca am pierdut in meciul de inaugurare.

Dar românul … tot român. Nici Marica nici astia mici nu meritau injuraturile si huiduielile de final.

Si da, am facut postul ca sa pun poza asta:

sursa

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Frumos meci !

  1. idle

    probabil ca ai vazut alt meci… marica si tanase nu au ce cauta la echipa nationala, niste nulitati. iar barbugiul ala a avut noroc, pur si simplu.

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Marica a jucat prost in seara asta, joaca prost in ultimul timp. Dar de cate ori le-a servit-o pe tava ? Tanase nu are ce cauta la o echipa de divizia a. L-am vazut pe Ghencea si era debusolat rau. Dar nu asta incercam sa spun. Ma refeream la faptul ca oricum calificarea era pierduta, ce rost mai aveau spectatorii sa huiduie la finalul unui joc placut ? Au jucat foarte bine: Lazăr, Bourceanu, Chiricheș, Goian … chiar si Banel.

    Reply
  3. idle

    Banel e sufletist, chiar daca nu are talentul lui Hagi.. oricum, eu il admir si il respect, e un individ modest care are grija de familia lui, nu se implica in scandaluri si alte prostii.

    Reply
  4. beavor

    bai prietene bravo mah,credeam ca nu mai exista astfel de oameni sa vada lumea asa cum e cu toate harfele si totzi oamenii prosti din ea,felicitarile mele,insa mai ai de citit,pe tema masonilor si etc,documenteaza-te si ai sa vezi ,cine,ce si pentru se intampla toate lucrurile astea din jurul tau,te salut numai bine

    Reply

Spune-ți și tu părerea: