Funcțiile noi de pe Android N

By | March 10, 2016

Android M s-a lansat pe 5 octombrie 2015. Acum suntem pe 10 martie 2016. Deci au trecut vreo 5 luni și Android 6 încă n-a ajuns pe Galaxy S6. Telefon de top de la Samsung.

Însă de vreo 5 zile înroșesc butonul de “Software Update”, pentru că unele device-uri din România au început să primească versiunea nouă. Şi acum, când mai este puțin, când sunt atât de aproape… Google anunță Android N. Iată și principalele funcții:

Multi-tasking cu suport pentru split-screen, mai multe informații în notificări, mod nou de vizualizare pentru quick settings, data saving, versiune nouă de Doze și posibilitatea de a vedea mai rapid ce autonomie mai ai, în ore.

Se lansează în mai, la Google I/O, deci probabil îl vom primi și noi prin octombrie. Între timp, aproape 3% dintre telefoanele de pe piață au Android M.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Funcțiile noi de pe Android N

  1. Dan Pavelescu

    Și jegul meu de Galaxy S5 a rămas tot la versiunea 5.0. Degeaba pleznesc butonul de software update, că nu mișcă nimic. Ba mai mult, îmi spune că ultima oară a verificat dacă există update-uri în data de 10/06/2015 (chiar dacă auto update e bifat). Mă bat rău problemele astea..

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi stai bre, că pentru Galaxy S5 nu a apărut încă 🙂

    2. Dan Pavelescu

      Și unde pot verifica dacă a apărut sau nu? Nu râde, că sunt habarnist 🙂

  2. radubv

    Eu am S6 edge si am trecut de la 1 martie la Android 6. Dar functiile noi prezentate in video sunt ceva comun pe telefonul meu. Nu prea inteleg care este noutatea

    Reply
    1. Revo Post author

      Noutatea constă în faptul că până acum erau doar pe Samsung. Pe Nexus mi-au lipsit câteva dintre ele. Dar oricum, vor mai apărea funcții până în mai. Se vorbește și despre o îmbunătățire a Doze.

Spune-ți și tu părerea: