Gara de Nord s-a transformat într-un food court. Ce facem mai departe?

By | January 16, 2020

Am trecut recent de două ori prin Gara de Nord pentru a ajunge la metrou. Cel puțin aleea dinspre peroane începe să semene cu food court-ul unui mall. Avem KFC, McDonald’s-ul deja legendar, Starbucks, Subway, Springtime, Cartofiserie, covrigării, cafenele, vreo 3-4 patiserii în stilul Petru, Luca și ce o ma fi, inclusiv una care se numește… Polen. Plus încă un restaurant chinezesc, un Coffee2Go, un Ted’s Coffee șamd pe cealaltă latură.

Acum… eu nu știu… dar bănuiesc că toate business-urile astea plătesc o chirie, care ar trebui să fie destul de mare. Și mă tot gândesc ce se întâmplă cu banii colectați din chirii. Pentru că gara arată în continuare ca un buncăr comunist. Uși metalice cu geamuri murdare la intrare, acoperiș model ’70, iar preferatele mele sunt pavelele stil pătrățele de ciocolată, cu rosturi pline de murdărie.

Mă gândeam că dacă dacă tot nu putem să facem ceva cu șinele sau cu trenurile, măcar gara aia ar putea s-o facem mai frumoasă.

P.S: În fotografie este o gară dintr-un univers paralel.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Gara de Nord s-a transformat într-un food court. Ce facem mai departe?

  1. Refu

    M-ai speriat cu poza aia, credeam ca asa arata acum gara de nord, bine ca am vazut bannerul in limba germana si m-am calmat :))

    Pai banii aia din chirii se duc catre pierderile pe care le raporteaza CFR an de an!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: