Gear Fit2 Pro Unboxing

By | November 14, 2017

N-am mai testat de mult un astfel de gadget și am zis că ar cam fi timpul. Când am scos Gear Fit 2 Pro din cutie, am crezut că-i la fel ca primul model pe care l-am testat, destul de simplist. Apoi am apăsat pe butonul de power și am început să mă joc cu setările. Și m-am tot jucat, până când am realizat că brățara este la fel de complexă ca un telefon. Deocamdată vă arăt doar unboxing-ul:

Gear Fit2 Pro este rezistentă la apă până la 5 ATM, deci poate fi folosită și pentru înot. Știe să recunoască activitățile pe care le faci (înot, alergat pe bandă, ciclism etc.), are integrare cu aplicații de la Speedo și Under Armour, MapMyRun, MyFitnessPal, Endomondo, monitorizează somnul, bătăile inimii și caloriile. Are și integrare cu Spotify, deci d-abia aștept să se lanseze și acesta în România.

gear fit2 pro

Ecranul este un AMOLED curbat cu touch screen, are GPS, giroscop, accelerometru, Bluetooth și Wifi, iar cureaua este interschimbabilă.

Este primită prin Orange Tester, așa că voi avea ceva timp la dispoziție să mă joc cu ea. Întrebarea este: ce vreți să știți despre o astfel de brățară?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Gear Fit2 Pro Unboxing

  1. Vlaicu Cristian-Giovani

    Cat de precis e GPS? Adica cat de bine “deseneaza” traseele atunci cand te plimbi, alergi, mergi pe bicicleta, etc? Cat “tine” bateria? Chestii din acestea marunte, care nu dam importanta in prima faza iar dupa ce le cumparam ne batem capul de pereti 🙂 Eu, de ex, acum sunt cu ochii pe un Xiaomi Huami AMAZFIT…Dela 99 USD la 229 euro ma gandesc ca acesta stie mai multe 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Uite la partea de GPS chiar nu am fost atent. Back to the drawing board 🙂

Spune-ți și tu părerea: