Hai la Bloggers Lan Party – ediția 3

By | July 15, 2013

Mi-am cam luat-o pe coajă la Bloggers Lan Party 2. Eu credeam atunci că știu să joc World Of Tanks. Uitându-mă în urmă, acum mă bufnește râsul. Nu știam nici măcar de ce unele tancuri au forme geometrice diferite deasupra lor. Aveam să aflu ulterior că sunt 5 clase diferite de tancuri. Așa se explică faptul că unii mă omorau dintr-o lovitură cu Tank Destroyerul în timp ce eu trăgeam în tancuri grele fără să le ating măcar.

Dar nu-i nimic, sâmbătă, 20 iulie, ora 21:00 în parcarea Romtelecom Training Arena vor trage 24 de tancuri, pentru ceea ce se va numi: Bloggers Lan Party – ediția 3. Dacă aveți blog și tanc, înscrierea este liberă și se face pe blogul lui Toma. Dacă vreți să vedeți cum a fost la #blp2, citiți articolul meu de aici.

În rest, lustruiți-vă proiectilele, puneți șenilele de vară și dați o primă echipajului. Jagdpanzerul meu de Tier 6 vă așteaptă acolo.

Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, este un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.

blp3final (2)

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Hai la Bloggers Lan Party – ediția 3

    1. revo Post author

      Pai cine altcineva să țină scorul ? 😀

  1. Pingback: Bloggers Lan Party -ediția a 3-a -Participanți, jocuri și premii - Toma Nicolau Blog

  2. Pingback: Bloggers Lan Party 3 -Filmul - Toma Nicolau Blog

Spune-ți și tu părerea: