Haine impermeabile – sau cum să nu-ți pese de ploaie

By | October 8, 2017

Din șapte zile, doar două sunt libere. Prea puține ca să stăm în casă și să fim deprimați în caz că plouă. Nu mai bine îmbrăcăm niște haine impermeabile și ne vedem liniștiți de viață?

Pentru că nu-mi place să am o mână ocupată cu umbrela am trecut mai întâi la o pelerină subțire. Pe care nu o aveam niciodată cu mine. Așa că ulterior am rezolvat problema în felul următor:

Jachetă impermeabilă Arpenaz 300 – O am de anul trecut și sunt foarte încântat de ea. Am cumpărat-o în primul rând pentru că are o culoare normală, deci o pot purta oriunde. Are buzunare cu fermoar peste tot, inclusiv unul la piept pentru telefon și unul interior pentru portofel. Să vă uitați la clipul de prezentare de pe site.

haina impermeabila

Cea mai tare chestie este că jacheta are pe interior un polar detașabil prins cu capse respectiv fermoar. Pe site scrie că rezistă la o ploaie de 2 ore. N-am testat-o în condiții extreme, dar ceva îmi spune că rezistă. Era ultima bucată când am luat-o și mai mereu este stocul epuizat pe site.

Încălțăminte impermeabilă Arpenaz 100 – Cumpărați anul acesta, înainte de a pleca în Irlanda. Din nou, culori decente pentru a putea fi purtați la blugi. Ca și jacheta, când i-am luat, erau ultima măsură 45 de pe raft. Mi-au ținut cald la 7-10 grade, dar piciorul nu respiră foarte mult în ei. Talpa este groasă și o idee mai grea, dar mie mi se par foarte comozi. Dacă vreți pentru băltoace serioase, vă recomand versiunea mid.

încălțăminte impermeabilă

Au și pantaloni impermeabili, dar pe mine nu mă deranjează atât de mult să-mi ud blugii. Pe viitor cred că mai cumpăr un spray impermeabilizant și am rezolvat definitiv problema.

Vorba lui George, prietenul nostru din Irlanda: “De ce să-ți strice o zi întreagă o ploaie de 15 minute?”

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Haine impermeabile – sau cum să nu-ți pese de ploaie

  1. Giovani

    Da, multumim de informatii.. Chiar vroiam sa-mi iau niste incaltaminte impermeabila si nu stiam ce sa caut.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: