Hamburgeri: Vivo Bar sau Switch.eat?

By | April 24, 2015

Ne-a luat Radu, cel cu turul burgerilor, de mână și ne-a dus la ceea ce eu cred că în momentul de față sunt cele mai populare două locații cu burgeri din București. Am fost mai întâi la Vivo Fusion Food Bar, acum trei săptămâni și apoi la Switch.eat, sâmbăta trecută.  Să vă spun și eu pe scurt părerea mea, că pe foarte lung găsiți la Radu, aici pentru Vivo și aici pentru Switch.eat.

Vivo Bar – Am luat un Game Of Dijons (28 lei), un fel de burgerul casei la ei, însoțit de cartofi cu brânză, verdeață și usturoi deasupra. Burgerul mi s-a părut foarte bun, din ce am mâncat până acum doar cel de la Grand Combo îl întrece. Nu i-am mâncat însă pe cei de la Osho și Hard Rock Cafe.

burgeri-vivo-switch-3

În ceea ce privește Game Of Dijos, baconul, parmezanul, uleiul de trufe, brânza americană, roșiile și ceapa caramelizată s-au combinat de minunte într-un burger care a ieșit bun și suculent. Chifla mi s-a părut pufoasă dar cam prea dulce. Cartofii mi-au plăcut și ei foarte mult. Deși clar erau d-ăia congelați, plănuiesc să îmi fac și acasă ceva de genul.

Servirea a fost bună însă localul era plin ochi. Am stat înghesuit la masă și fumul venea din toate părțile. Dezamăgitorare partea asta. Dacă vă duceți, faceți neapărat rezervare, că erau oameni care erau întorși din drum pentru că nu mai erau locuri.

Switch.eat – Spre deosebire de ceilalți, la ei burgerii au rețete complet diferite unul față de celălalt și asta e bine. Am încercat un Tex-Mex (29 lei) cu brânză cheddar, salată, roșii, bacon, castraveți murați, sos guacamole, maioneză, usturoi. Bun, mare, dar parcă nu mi-a plăcut atât de mult precum cel de acum trei săptămâni. Cartofii au fost incluși în preț, am cerut frech fries și ne-a adus wedges. Când am întrebat de ce, tipul a băgat un “știți, nu mai avem cartofi pai” însoțit de un troll face la scurtă durată.

burgeri-vivo-switch-10

Mi-a plăcut că ofereu două sosuri pe tăviță, lângă burger, și încă vreo cinci tipuri diferite dacă știai să ceri. Mi-a plăcut și meniul mai mult, aveau și beri mai răsărite la prețuri ok. Şi spre deosebire de Vivo, aici era loc berechet, aerisit și frumos, fără fum.

În concluzie, eu am o părere diferită față de Radu în ceea privește cei doi burgeri. M-aș duce la Vivo pentru burgeri și la Switch.eat pentru atmosferă și prețuri. Vouă care v-au plăcut mai mult?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: