Hobiști și electroniști, treceți prin Lidl astăzi

By | October 24, 2013

Aduceți-mi aminte să nu mai trec prin Lidl cu portofelul plin. Iar am rămas fără. Astăzi au oferte foarte bune în secțiunea “Atelier”. Dacă știți că mai meșteriți una alta prin casă, veți găsi lucruri interesante. De exemplu:

  • Minitrusă atelier cu 99 de piese – pentru asta m-am dus eu. Am crezut că include și aparatul iar acum stau și mă scarpin în cap: să cumpăr și aparatul sau să le montez la bormașina mea? Aparatul costă 90 de lei dar are doar 22W. Parcă mi se pare mică puterea. La eMAG am văzut o minifreză care are 125W, ce-i drept, costă și 200 de lei.
  • stativ_electronicaStativ cu lupă, suport de letcon, bec și “a treia mână” pentru a putea prinde o plăcuță de circuit cu el. L-am mai ratat o dată, de data asta nu-l mai pierd.
  • În magazin am văzut și un redresor auto care nu este listat pe site. Costă 70 de lei și este cât un toc de ochelari. Parcă l-aș lua să înlocuiesc uzina nucleară de 20kg pe care o am acum. Mă gândesc că pe acesta, fiind mai mic, îl pot ține în torpedou și pot încărca bateria dacă rămân cu mașina și în altă parte decât acasă.
  • Mai au și o trusă de mecanică fină cu mulți biți pentru șurubelniță. În caz că nu aveți deja.

Dacă vreți să cumpărați ceva ar fi bine să treceți chiar astăzi. Am vorbit cu un băiat de la raion și am înțeles că de regulă pun toate produsele la vânzare din prima, nu le dozează pe zile. Şi din experiență vă spun că se cam vând în prima zi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: