Hub USB cu mai multe porturi de la TP-Link

By | March 17, 2019

Am observat că în ultimul timp producătorii de laptopuri se zgârcesc la porturi USB. Maxim două, eventual puse și pe aceeași latură a laptopului.

În același timp, producătorii de stick-uri sau de device-uri conectabile prin USB le fac ditamai mufele, care acoperă mai mult decât un singur port USB.

Pentru așa ceva există HUB-urile USB, ca cel de 7 porturi de la TP-Link. Am început să-l folosesc la birou pentru că am rămas o perioadă fără internet și ambele modem-uri pe care le aveam acopereau mai mult decât portul destinat lor. Acum am internet prin wifi dar nu aș mai renunța la HUB pentru că este mult prea util.

Imprimanta, stick-urile USB, stick-ul pentru semnătura digitală, stick-ul de internet de la Digi și mouse-ul funcționează fără probleme. Doar modem-ul 4G de la Orange nu a vrut din prima, dar nici nu mi-am bătut capul cu el.

E mișto că are buton de ON/OFF și câte un LED care să confirme conectarea pentru fiecare port. Nu-mi place că este glossy și că adaptorul pentru priză este cât o cărămidă.

Oricum, mă gândesc să mai cumpăr unul și pentru acasă. Există și varianta fără alimentare de la priză, cu 4 mufe USB 2.0, la un preț sub jumătate, dar cred că tot pe cel de 7 îl iau.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Hub USB cu mai multe porturi de la TP-Link

  1. George

    arata bine, mi-as lua unul dar pentru hdd-urile externe, din pacate fiecare hdd extern are alimentatorul lui separat, poate gasesti un alimentator universal pentru hdd-uri externe, as vrea un alimentator universal sa imi pun toate hdd-urile 4 la numar in acelasi timp daca ar fii pana 150-200ron.eventulal chiar sa alimenteze si TP-LINK UH700.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: